Megtaláltam a barátnőm eltűnt cicáját mit csinaljak vele?
Ha van otthon cipős doboz, jó nagy, akkor tegyél bele homokot és hagyd a cica közelében. Ha szüksége lenne rá, akkor belemegy.
Tál víz. Több nem szükséges.
Várj reggelig sztem. Nem kell kiakadni, nem olyan nagy cucc 1 reggelig el lenni a cicuval, akkor átviheted neki, biztos nagyon fog neki orulni! Kutya, cicakaja gondolom nincs, de esetleg májkrém, valami konzerv vagy parizer? Vegulis húsevők.
Itt az irja ne adj neki tejet, de en neha adtam a cicámnak xd semmi baja nem lett. Nem értek hozzá annyira, mert én száraz vagy nedves tápot adtam az enyémnek,de tudsz neki főzni csirkét is,rizst,tojást (azt írja). Reggelig amigy sztem semmi baja nem lesz.
Csináltam neki dobozt homokkal. Májkrémet, párizsit adtam neki enni mert nagyon éhes volt.
Miért zárjam be a fürdőszobát?
Valószínűleg idegen neki a környezet, megijedhet. Egy zártabb térben szerintem könnyebben lenyugodnak. (Vagyis én a sajátomon ezt tapasztaltam, másrészt nem fekszik le az út közepére, és nem fogsz éjjel átesni rajta)
Én már csak azért is becsuknám a fürdőszobába, hogy egy helyen legyen neki az "alom" és a kaja is, és biztosan megtalálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!