SOS. Megfogja ölni a kismacskákat!?
A macskám megint a padlásra fialt a garázs fölé. Oda betud menni más macska is és van 4 3hetes kismacskánk. Ha 10 centivel arrébb rakom őket akkor egyből visszaviszi ahol voltak így nem tudjuk lehozni őket mert visszaviszi. Anyukám nem engedi, hogy behozzuk őket. Az apa egy idegen fekete macska és ma már onnan jött le, szóval felfedezte őket. Addig úgysem fog nyugodni ameddig meg nem öli őket. Egész nap meg nem tudunk ott szobrozni mert jó idő sincs. Az anyamacska meg csak addig van velük ameddig szoptat.
Mit tudnánk csinálni?
Tedd bele öket egy nagy dobozba,az anyjukkal együtt, remélhetöleg onnan nem viszi el öket!Meg akarjátok tartani a kiscicákat , vagy mi lesz a sorsuk???
Egyépként tényleg az lenne a legjobb ha bevinnétek öket!
vagy valamivel el kéne öket szeparálni,hogy a másik macska e tudjon bemenni hozzájuk!
Nekem is van egy anya cicám , meg egy fiú, de nálunk nem szokta bántani a kicsiket, igaz mindkettö a család macskája!
Próbáld meg beletteni egy kartondobozba jó nagy legyen, vagy valami rácsfélét tenni oda ahova a másik macsek bejár!
Úgy tudom, a sajátjait nem öli meg a kandúr, csak az idegen piciket.
Azt nem tudom, honnan tudja, hogy az ő cicái....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!