Pécsen merre van állatmenhely ahova be lehet adni kismacskákat is? (vagy mit tudnék csinálni 3 kismacskával? )
Szombaton mikor mentem haza akkor azt láttam hogy a kocsifeljárón ott van 4 kiscica(már szőrösek),
szóltam is anyukáméknak de azt mondták hogy ne etessük őket mert ideszoknak.Az egyik kiscica este elment valahova és máig nem jött vissza de a többi hármon megesett a szívünk és adtunk nekik tejet és csináltunk nekik egy dobozból házat.
2 cica szemével nincs valami rendben mert mintha gennyes lenne.Mit lehet csinálni ezzel hogy megjavuljon a szeme?
Mit tudnánk egyáltalán csinálni 3 kiscicával.Mi nem szeretnénk macskát.Nem tudjuk hogy honnan jöttek.
Kérlek segítsetek nem akarom hogy elpusztuljanak!!!!!!!!!!
a misinásokkal vedd fel a kapcsolatot.
egyébként ezt nem értem: "(már szőrösek)"
hogy ne lennének szőrösek?
Én nem tudom hogy hogy jön világra...Ezért kérdezek.
Hova mehetett az elkóborolt kismacska?Aggódom érte.(ha már 3-at gondozok akkor a4. se lenne gond)
Milyen helyet szeretnek a kismacskák hogy oda mennek?
Kösz a segítséget!
Nagyon rendes vagy hogy befogadtad őket, ha teheted ajándékozd el őket :) Expressre rakj fel hirdetést hogy 3 kismacska ingyen, ajándékba elvihető és vmi jó szöveget hozzá. Nem kell az igazat írnod mert ha azt írod h milyen elsettek akkor sosem lesz gazdijuk.
Tőlem is így viszik el mindig a mentett kiscicákat, neked is enni fog ;)
Csak haszndáld a fantáziádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!