Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szólnál a szomszédnak, hogy...

Szólnál a szomszédnak, hogy ne tartsa magánál a macskádat?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon édes macskám, a legmordabb, macskaellenes embereket is leveszi a lábukról. Én egyedül lakom egy kertes házban. A szomszédban család van két gyerekkel és két macskával.

Az enyém sokat jár át (az övékéi is szoktak itt kajálni) hozzájuk, megértem, mert nagyon társasági állat, és ott nagyobb a nyüzsgés, mint nálam.

Esténként sokat hivogatom, addig nem tudok aludni, míg be nem jön. Észrevettem, hogy sokszor azért kell annyit hívi, mert bent van a szomszédéknál, és akkor jön át, mikor ők kiengedik éjszakára. Ez engem zavar, mert addig kell virrasztanom, amíg ki nem engedik, másrészt meg mégiscsak az én macskám, szeretnék vele lenni. Gáz, ha szólok, hogy este ne vigyék be? Amúgy nincs velük bajom.

2010. szept. 17. 21:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Velem is előfordult ilyen, egyik szomszédhoz mindig átment a cica és tömte kajával. Megkértem, hogy ezt mellőzzük, mert nem szeretném ha össze-vissza enne, én figyelembe veszem, hogy az igényeinek megfelelő ennivalót vegyem. (Hosszú szőrű ezért szőrlabda oldó, kasztrált ezért steril kategória...)

Megérteném ha a szomszédodnak nem lenne cicája, de így, hogy 2 is van. Szólj nyugodtan.

2010. szept. 18. 07:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi egy telepről hoztunk magunknak kiscicát, teljesen vad volt, a szobámban nőtt fel, minket megszeretett de senki mást nem enged a közelébe. Így tuti nem szoktatja magához semmilyen szomszéd, senki és a környék legéletrevalóbb, legerősebb macskája, idén 8 éves. nem bírnám elviselni hogy elcsalja a macskámat a szomszéd de nem is áll fenn a veszélye.
2010. szept. 18. 11:54
 13/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem gáz!:) Szólj nyugodtan hogy estére ne tartsa bent de köszönd meg hogy napközben mikor nem vagy otthon foglalkoznak vele!
2010. szept. 19. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!