Szólnál a szomszédnak, hogy ne tartsa magánál a macskádat?
Van egy nagyon édes macskám, a legmordabb, macskaellenes embereket is leveszi a lábukról. Én egyedül lakom egy kertes házban. A szomszédban család van két gyerekkel és két macskával.
Az enyém sokat jár át (az övékéi is szoktak itt kajálni) hozzájuk, megértem, mert nagyon társasági állat, és ott nagyobb a nyüzsgés, mint nálam.
Esténként sokat hivogatom, addig nem tudok aludni, míg be nem jön. Észrevettem, hogy sokszor azért kell annyit hívi, mert bent van a szomszédéknál, és akkor jön át, mikor ők kiengedik éjszakára. Ez engem zavar, mert addig kell virrasztanom, amíg ki nem engedik, másrészt meg mégiscsak az én macskám, szeretnék vele lenni. Gáz, ha szólok, hogy este ne vigyék be? Amúgy nincs velük bajom.
Velem is előfordult ilyen, egyik szomszédhoz mindig átment a cica és tömte kajával. Megkértem, hogy ezt mellőzzük, mert nem szeretném ha össze-vissza enne, én figyelembe veszem, hogy az igényeinek megfelelő ennivalót vegyem. (Hosszú szőrű ezért szőrlabda oldó, kasztrált ezért steril kategória...)
Megérteném ha a szomszédodnak nem lenne cicája, de így, hogy 2 is van. Szólj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!