Mit csináljak a macskákkal? Mindent tönkre tesznek. Egyedül nekem sok a 2 macska után állandóan rendezkedni.
Volt barátom akart macskát és nálam vannak, mert rá egy legyet se lehet bízni. Reggelente a virágokat verik le és már szétrágták. Függönyt tépik le folyton , azt a fajtát amit az ablak ketet 3/4éhez rögzítettem ragasztós akasztóval. 3x raktam újat és fúrni, kalapalni nekem nem megy a keretbe. Nincs ki segítsen, külföldön vagyok és új városban is. Egy barátnőm van ,aki ugyanígy szenved segítség nélkül az ilyen munkákkal. Fizetős embert se találok ilyenekre.
Kialvatlan vagyok ,mert minden nap hallom ,hogy a radiatoron koppan a virág. Máshová tettem , magasabb szekrényre, de akkir arra ébredtem, hogy a szőnyegre zuhan. Nagyon unom hogy nem lehet virágom a macskák miatt. Kb 10 évig velem lesznek ,addig se virág se függöny, se egyéb miattuk? Dísztargyaim nincsenek, nem is szeretem őket, meg minden el van pakolva előlük, ami olyan dolog, de unom a sivár virág nélküli eletet meg a szétbarmolt fuggonyoket, amiket napi szinten javítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!