Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak a macskákkal?...

Mit csináljak a macskákkal? Mindent tönkre tesznek. Egyedül nekem sok a 2 macska után állandóan rendezkedni.

Figyelt kérdés

Volt barátom akart macskát és nálam vannak, mert rá egy legyet se lehet bízni. Reggelente a virágokat verik le és már szétrágták. Függönyt tépik le folyton , azt a fajtát amit az ablak ketet 3/4éhez rögzítettem ragasztós akasztóval. 3x raktam újat és fúrni, kalapalni nekem nem megy a keretbe. Nincs ki segítsen, külföldön vagyok és új városban is. Egy barátnőm van ,aki ugyanígy szenved segítség nélkül az ilyen munkákkal. Fizetős embert se találok ilyenekre.

Kialvatlan vagyok ,mert minden nap hallom ,hogy a radiatoron koppan a virág. Máshová tettem , magasabb szekrényre, de akkir arra ébredtem, hogy a szőnyegre zuhan. Nagyon unom hogy nem lehet virágom a macskák miatt. Kb 10 évig velem lesznek ,addig se virág se függöny, se egyéb miattuk? Dísztargyaim nincsenek, nem is szeretem őket, meg minden el van pakolva előlük, ami olyan dolog, de unom a sivár virág nélküli eletet meg a szétbarmolt fuggonyoket, amiket napi szinten javítok.

2022. máj. 17. 08:38
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Macskabiztos a lakás évek óta, akárhol is laktunk. Tényleg nem rosszak , csak a függöny és virág tönkretétele miatt lettem ideges ,mert ez elég sűrűn előfordul.
2022. máj. 18. 16:09
 22/25 anonim ***** válasza:
Keress nekik új otthont, ahol foglalkoznak velük és szeretik őket, mert ezt te nem teszed.
2022. máj. 21. 07:11
 23/25 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek a cicák? Az enyém olyan másfél évig csinálta ezt, éjszaka tüntetőleg hangosan játszott, törékeny dísztárgyat nem tarthattam sehol, mert mindenhová felment. Aztán lenyugodott. Most 4 éves, ivartalanított, simán átalussza az éjszakát, és a nappali játék is a padlóra korlátozódik, ott rohangál, nem ugrál fel sehová. Kanapéra, ágyra csak aludni megy.
2022. máj. 21. 21:28
 24/25 A kérdező kommentje:
Egy darabig hajnalban keltettek reggeliért. Amióta nem reggel kapnak nedves tápot, egy bő 3 hónap után elcsendesedtek.
2022. máj. 22. 00:37
 25/25 anonim ***** válasza:
Füvet kell nekik venni, az a bajuk. Fel meg senki nem kel a macskákhoz, aki egy kicsit is ért hozzájuk. Az enyémek akkor kapnak reggelit, amikor már én is felkeltem. Első ilyen húzásra se lett volna szabad reagálni, mostmár kicsit nehezebb lesz leszoktatni őket az ébresztgetésről. A hiperaktív, rohangálós korszak meg nemcsak addig tart, amíg kicsik. 3-4 éves korukra csillapodnak le, de ehhez nem árt ivartalanítani is őket. 4 éves koruk után lényegesen könnyebb velük az élet. A növények sem fogják annyira érdekelni őket. De mondom, vegyél nekik macskafüvet, mert valószínűleg már bajuk is van attól, hogy nem jutnak fűhöz.
febr. 9. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!