Meddig élhet még a macskám?
Figyelt kérdés
A macskám most 14 éves. Anyám szerint jól van tartva, meg nincs is semmi baja, és szerinte akár 18 évig is elélhet. Ti mit gondoltok erről?2010. szept. 17. 18:30
1/9 anonim válasza:
Sosem fogod megtudni, hogy meddig fog élni, csak halála után. Lehet, hogy holnap átmegy rajta egy autó és akk hiába volt jól tartva.
2/9 anonim válasza:
15-17 évig élnek átlagosan a macskák. de ez átlag. a tiéd élhet akár 18-19 évig is. ez már egyénfüggő.
3/9 anonim válasza:
Szerintem igaza van anyukádnak.A jól tartás macskánál kb.azt jelenti,hogy hagyják eleget mozogni és vadászni is,nem etetik teli tápokkal,heti egy diéta nap.Nálunk is sokáig éltek a macskák.
4/9 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, hogy ha természetesen hal meg. Autó meg nem valószínű, hogy elüti, nem szokott kimenni az útra, meg nem szokott nagyon elkóborolni
2010. szept. 17. 18:38
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. szept. 17. 18:39
6/9 anonim válasza:
Abból indulj ki h a legidősebb cica 35 éves korában pusztult el. :) Döntsd meg a rekordot, mi is arra hajtunk :) Egyébként az enyém még csak 4 hónapos :)
7/9 anonim válasza:
tegnap 18:38:
A macskanak nem szabad dieta napot tartani. Nem tesz jot nekik, ellentetben a kutyakkal.
Minden masban egyetertek.
8/9 anonim válasza:
Nem ijesztgetni akarlak, csak elmesélek egy történetet. Ismerősömnek éppen 14 éves volt a cicája, az égvilágon semmi baja nem volt, majd egyik nap a széken heverészett és elkezdett rángatózni. Le is esett szegénykém. Vitték orvoshoz, de a cica már nem mehetett többé haza...
Sosem tudod.
Gratulálok ehhez a szép korhoz, enyém még csak 3 éves, de meg szeretném dönteni a rekordot :)
9/9 boborja válasza:
Az enyim 16 volt percek alatt halt meg elötte semmi baja nem volt,megvárta mig hazaérek a munkából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!