Műtéti ruhát meddig szoktátok a cicán tartani ivartalanítás után?
Az én cicámon gallér volt, az ötödik napon addig verte, míg sikerült levenni. Kb. 4x raktam vissza, megint levette. Szerencsére addigra összeforrt a seb, nem lett baja. De első nap biztosan nem szabad levenni a ruhát, mert piszkálná a sebet. Kérdezd meg holnap a rendelőben ezt a pisi dolgot, mást nem tehetsz.
N
8 hetes kiscicaknak mar nem is kell szopniuk. Vagy ha meg mindig van teje, miert nem vartal az ivaratalitassal meg 1-2 hetig?
Ebben az esetben en kicserelnem gallerra egyebkent, bar a ruhaban pont az a jo, hogy normalisan tus benne mozogni... jo meret?
Az orvosnő, aki műtötte, azt mondta, hogy teljesen különítsem el a kiscicáktól. Azóta kérdeztem másik orvost, ő azt mondja, hogy csak szopni ne hagyjam őket (a ruhától amúgy sem tudnak), és majd elapad az anyacica teje. Csak ugye simán szoptathatná még őket akár 3 hónapos korukig is, meg látom a ruha alatt, hogy meg van duzzadva mindegyik cicije, sajnálom őt is, a kicsiket is.
Elég változó, hogy melyik doki mit javasol, a másik nőstény cicámat helyben ivartalaníttattam, sem gallért, sem ruhát nem kapott, már másnap nyugodtan mehetett csavarogni, ő meg ruhát kapott, és mondták, hogy tartsam bent varratszedésig. Utóbbit amúgy nem tartottam be, szerintem attól semmi baja nem lesz, hogy a teraszon a széken üldögél.
Azért gondoltam, hogy jó lenne valaki, akinek vannak hasonló tapasztalatai, aki esetleg hagyta a macskáját szoptatni ivartalanítás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!