Hova teszitek az alomból kivett cicaürüléket?
Az alomból az összecsomósodott cicapisit, meg a cicakakit eddig kis zacskóba, vagy kisméretű szemeteszsákba tettem, és azt meg egy másik zsákba, utána meg kitettem az ajtóba, hogy reggelente kivigyem egybe.
Viszont azt vettem észre, hogy hiába a dupla szemeteszsák, büdi lesz tőle az ajtó előtt kinn a padló.
Ti hova rakjátok az alomból kiszedett cicaterméket, hogy amíg ki nem viszitek a kukába, ne büdösödjön?
A benti kukába sem opció tárolni, mert ott is szagosodna. Naponta 2X tisztítom a cicaalmot, vagy ha kell gyakrabban.
Mi is zacskózzuk és van neki külön pedálos szemetes, ami az erkélyen van, onnan viszem le mindig, ha épp indulok és a ház előtt lévő "kutyás" ürüléknek kihelyezett szemetesbe dobom, pont az orrom előtt van.
A saját szemetes sokat segíthet és nem akarok bunkónak tűnni, nehogy félreérts, de lépcsőházba kirakni nem túl korrekt dolog, végülis te tartasz macskát, miért szagolja még több lakó azt a nem túl kellemes bukét, nemde?
Nekünk a szomszéd a pelenkákat rakta így ki az ajtó elé összecsomagolva, de mikor már a fél ház bűzlött, megkérték rá többen, hogy ne tegye, nincsen annyira messze az a szemetes, ha ő nem akarja otthon szagolni, akkor sejtheti, hogy más sem. Megértette :D
Vegyél neki külön fedeles kukát, ha külön van a wc és nem a fürdővel egyben, akkor ott is lehetne tárolni szerintem, aztán úgyis megy minden nap valahova az ember, akkor lehet üríteni.
Gangos házban lakunk, és nincs közvetlen mellettünk lakó, akihez elérne a szag. Nem olyan erős, hogy messziről érződjön, de pl ahol van, ott a padlónak olyan szaga lett.
A külön kukára már gondoltam. De az nem büdösödik be? Vagy ez hogy van?
Én a kakit egyből húzom le a wc-n (mitől más ez mint a miénk? Attól a pár szem alomtól meg nem fog eldugulni)
A pisinek meg külön az alom mellé egy jól záródó kuka ami nem engedi ki a szagokat.(nyilván így se hetekig gyűjtögesd)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!