Akiknek a linkelt DM-es dobozos csomósodó alom (volt) a kedvenc, mire váltottak? Sokfélét kipróbáltunk anno, ez lett az abszolút kedvenc, de kivonták a forgalomból és most teljesen meg vagyunk lőve.
Mi szinten dm-es papirzacskos verziojara alltunk at…
Mi is aldisat hasznalunk, bar nem rajtam mult, csak azt fogadta el a macska...:D
Csomosdik rendesen, azzal nincs baj, de szerintem nagyon porzik. Mondjuk zart macska wc van, igy csak feltolteskor zavaro.
Illatositottat viszont keruld alapbol, nem tesz jot a cicanak.
Érdekes, hogy az aldi le lett pontozva azzal a szöveggel, hogy az poros, de a spáros meg jó.
Lusta voltam cipekedni, így múltkor spáros budgetet hoztam. A macska bundája a 2. naptól ívet húzott a rengeteg portól, az egész lakásban azt töröltem a bútorokról.
Anyumnál volt szerencsém a DM dobozos citromosához. Hullottak szét a golyók, nem lehetett kiszedni, ráadásul drágább!
A teszkós szintén förmedvény, porszagú, retkes lett a cica, szaladgált nyávogva mert rátapadt nedvesen a mancsszőrre és kopogott, ugyanez a pennys és a spáros almoktól!
Nekem a falra vagy a tövébe pisil sokszor. Egy levakarhatatlan krém lesz a gagyi almokból, amit csak kézzel lehet leszedni és ragad rá mindenre ahogy mosnám le.
A szagokat hagyjuk is. A teszkós pl. 3 nap után messziről bűzlik, hiába van lehipózva az oldala!
Nem is beszélve a gazdaságosságról! A spárosból 25kg ment el 1 hónap alatt, a teszkósból 20, az aldisból 8-10 szokott. 3x akkora golyók képződnek a pisiből, ha nem elég nedvszívó! Reggelente akkorákat vettem ki, mint a fél fejem, most meg öklömnyik vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!