Mennyi időre engeditek ki a kijárós cicátokat?
Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 19:40
2/16 anonim válasza:
Macskaajtónk van, ő dönti el. Mondjuk nem féltem, macskabiztos kerítésünk van, szóval csak az udvarra megy ki.
3/16 anonim válasza:
Ha megcsinálta a házi feladatot, Akkor akár egy fél órára is
4/16 anonim válasza:
Van egy 20 m2-es kifutója, szabadon jár ki-be.
5/16 anonim válasza:
Nappal eléggé de estére mindig bezárom.
6/16 anonim válasza:
Ezt, hogyan lehet szabályozni, hogy mennyi időre? Ha kimegy és nem jön vissza mondjuk egy órán belül, akkor hiába engedném ki egy órára. :D Csak kérdezem, nekem nincs macskám.
7/16 anonim válasza:
ma 19:48, meg tudnád adni a vállalkozás nevét, amelyik a kerítést csinálta? Én eddig nem találtam olyat, aki foglalkozott volna ilyesmivel.
8/16 anonim válasza:
Egy helyi mesterember csinálta. Úgy kb mindet megcsinál az öreg, még nem láttam olyat mint ő.. Mindegy neki hogy kerítést akarsz, vagy akármilyen fém tárgyat lakáson belülre. Érdemes szétnézni a környékeden-nem tudom merre laksz hogy van-e olyan idősebb mesterember aki kifejezetten fémmel foglakozik. A fiatalabbakkal nincs jó tapasztalatom, nem szeretnek eltérni a vállalkozásuk profiljától, és nem igazán találtam kreatívat közöttük.
9/16 anonim válasza:
És hatosnak nincs is macskája, és mennyire jól látja, hogy értelmetlen a kérdés!
Addig, míg vissza nem jön, ez van amikor 10 perc, máskor több óra, télen amikor nagyon hideg van, akkor egyáltalán nem is akar kimenni.
10/16 anonim válasza:
ma 20:25, hogy néz ki? A 45-90 fokban befelé hajló, kerítés tetejéről induló rácsos fajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!