Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mitől halhatott meg?

Mitől halhatott meg?

Figyelt kérdés

Az egyik rokonomnak két macskájuk volt, lakásban Budapesten. Nyaralni voltak és figyelték a macskákat kamerán, hogy mit csinálnak, minden rendben is volt, utolsó estén is vígan játszottak,de másnap reggel amikor jöttek haza, az úton is ránéztek a kamerára,illetve még indulás előtt is, és az egyik macska reggel óta (órák óta) meg se mozdulva feküdt a nappaliban a szőnyegen. Már sejtették, hogy valami nem okés, mire hazaértek, már beállt a merevség is. Semmi külső sérülés, kaját is ugyanazt ették mindketten, semmi véres köhögés vagy ilyesmire utaló nyom, semmi hasmenés, semmi. Csak meghalt. Egy másfél éves cicus.

Nem boncoltatták végül. Van valami tipp, mi oka lehetett? Minden előjel nélkül csak meghal? A másiknak meg az ég világon semmi baja?

2022. máj. 1. 16:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Szomoruan latom, hogy toroltek a valaszom, bar nem ertem miert. Meg mindig idiota az, aki azt gondolja, hogy Budapesten egy benti macskat ki kene engedni vadaszni. Es meg mindig idiota az, aki szerint abba halt bele a macska, hogy benti volt. 🤦‍♀️
2022. máj. 2. 12:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem fért hozzá valamilyen vegyszerhez, amit mondjuk nyalogatott? Kábeleket nem rágta, nem lehet, hogy mondjuk áramütés érte szegényt?
2022. máj. 4. 20:58
 13/14 A kérdező kommentje:
A vegyszerek el vannak zárva, az áramütés után még nem sétált volna a szőnyeg közepére szerintem, de azokhoz se fér úgy hozzá anélkül, hogy ne látszódna a kamerában
2022. máj. 4. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Az áramütés sokszor nem “hat” azonnal embereknél sem. Simán tudom képzelni ezt egy állatnál is. De persze lehetett valami ismeretlen betegsége is.
2022. máj. 4. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!