Arról mi a véleményetek hogy két verekedő macskára ráöntök egy vödör vizet?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 29. 07:37
1/10 anonim válasza:
Én inkább a spriccelést javasolnám, és csak akkor, ha meleg van, lehetőleg ne a tél közepén.
2/10 anonim válasza:
Szerintem le tudják ők ezt a meccset játszani maradj ki belőle
3/10 anonim válasza:
2 általában igaz, viszont ha nagyon eldurvul a helyzet, azért szerintem nem olyan vicces, ha cakkos fülű lesz a macskád.
4/10 anonim válasza:
Nekünk anno ezt javasolta az állatorvos, anyukám kézi erővel próbàlta őket szétválasztani, mert az egyik nagyon sokat kapott, de amint beleavatkozott anyukámnak a csuklóját harapta át az egyik macska.
5/10 anonim válasza:
Az hogy tüdőgyulladásban sanszos hogy elpusztul mindkettő. Piszok érzékenyek a vízre.
6/10 anonim válasza:
Mire te előveszed a vödröt, odaslattyogsz a csaphoz, megtöltöd, majd visszaslattyogsz a vödörrel a macskákhoz, már rég vége a harcnak. Inkább vedd le a papucsaid és csattantsd össze őket jó hangosan.
7/10 anonim válasza:
Én csak jó hangosan rájuk ordítok és elindulok feléjük, mindig abba hagyják. Az idegent kicsit meg is szoktam kergetni.
8/10 anonim válasza:
Én seprűvel szojtam rájuk csapni gyengén (nem saját macsják, kóbor dögök)
9/10 anonim válasza:
Anyádnak sok esze volt, hogy kézzel beleavatkozott két kanmacska harcában...😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!