Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a baja a macskámnak?

Mi a baja a macskámnak?

Figyelt kérdés

Elutaztunk 2 napra, ma erkeztunk haza kb 2 oraja, es amikor bejottunk a kapun olyan fura volt szegeny. Meg se mozdult, meg csak nem is nyavogott csak ugy fekudt ugy egy helyben ilyen gombocban.

A kutyank koszontott minket, ugralt, orult, de o meg csak nem is reagalt. Pedig szeret minket. Aztan mikor hoztunk nekik kajat nem fogadta el, csak nyavogott egyfojtaban, a tejet elfogadta, mert arra tippeltunk h megmergeztek es az fertotleniti majd. De a mozgasa is olyan fura, mintha eltort volna vmije... Elutottek, vagy megmergeztek? Esetleg verekedett? Szerintetek?

2022. ápr. 17. 18:19
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

Srác, az, hogy ezen pörögsz órák óta csak a te szegénységi bizonyítványod.

"Kb úgy érzem magam mint egyetlen normális ember a diliházban."

Erre szokták azt mondani, hogy ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. :)

2022. ápr. 17. 21:06
 22/54 anonim ***** válasza:
84%

Persze, mindenki hülye, de legalább itt vagy te, mint a megmentő.

Egyébként ne kend se a vidékre, se a falura ezt a hozzáállást. Én is vidéki vagyok, és az anno állattartásból élő nagyanyám se bánik ilyen pocsékul az állatokkal, mint te. Sőt....

2022. ápr. 17. 21:09
 23/54 anonim ***** válasza:
10%

Nálad biztos hogy jobban bánok az állatokkal.

Hisz még hozzád is van idegrendszerem.

Érdemi választ sajnos csak én adtam, amihez nincs szükség állatorvosra.

Ilyen ez a gyakori.

Ha az rossz bánásmód írjátok már le, ti egy ágyban aludnátok egy beteg állattal, ha nimcs állatorvosra lehetőség?

Mert ha igen akkor elismerem én bennem van a hiba...

2022. ápr. 17. 21:18
 24/54 anonim ***** válasza:
73%
A "beteg állattal alszom" és a "kiteszem őt a sufniba" között rengeteg átmenet van.
2022. ápr. 17. 21:20
 25/54 anonim ***** válasza:
72%

#40: Tessék? Elmentek otthonról?

Amúgy elárulom, hogy igen, jelenleg pesti vagyok, azonban az életem első 19 évét vidéken éltem. Pont eleget tapasztaltam hogyan bánik a legtöbb vidéki az állataival. Nekem erre nincs többé igényem.

2022. ápr. 17. 22:32
 26/54 A kérdező kommentje:
Hagyjatok abba a veszekedest, kerlek.. Nem sokat segitetek a helyzetemen ezzel. Es igen, szivtelen fereg vagyok, mert nem tudtuk elvinni allatorvoshoz. Igy most jobb ugye?
2022. ápr. 17. 23:08
 27/54 anonim ***** válasza:
75%
Él még a macska?
2022. ápr. 17. 23:16
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
A veszekedés nem is neked szól, kérdező. Inkább arra válaszolj, hogy mi van a cicával.
2022. ápr. 17. 23:27
 29/54 A kérdező kommentje:

Igen, el meg szerencsere. Azota jobban van, de nem 100%

Holnap kiderul...

2022. ápr. 17. 23:30
 30/54 anonim ***** válasza:
82%
Reméljük jobban lesz. Kedden pedig vigyétek el orvoshoz.
2022. ápr. 17. 23:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!