Mi a baja a macskámnak?
Elutaztunk 2 napra, ma erkeztunk haza kb 2 oraja, es amikor bejottunk a kapun olyan fura volt szegeny. Meg se mozdult, meg csak nem is nyavogott csak ugy fekudt ugy egy helyben ilyen gombocban.
A kutyank koszontott minket, ugralt, orult, de o meg csak nem is reagalt. Pedig szeret minket. Aztan mikor hoztunk nekik kajat nem fogadta el, csak nyavogott egyfojtaban, a tejet elfogadta, mert arra tippeltunk h megmergeztek es az fertotleniti majd. De a mozgasa is olyan fura, mintha eltort volna vmije... Elutottek, vagy megmergeztek? Esetleg verekedett? Szerintetek?
Srác, az, hogy ezen pörögsz órák óta csak a te szegénységi bizonyítványod.
"Kb úgy érzem magam mint egyetlen normális ember a diliházban."
Erre szokták azt mondani, hogy ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. :)
Persze, mindenki hülye, de legalább itt vagy te, mint a megmentő.
Egyébként ne kend se a vidékre, se a falura ezt a hozzáállást. Én is vidéki vagyok, és az anno állattartásból élő nagyanyám se bánik ilyen pocsékul az állatokkal, mint te. Sőt....
Nálad biztos hogy jobban bánok az állatokkal.
Hisz még hozzád is van idegrendszerem.
Érdemi választ sajnos csak én adtam, amihez nincs szükség állatorvosra.
Ilyen ez a gyakori.
Ha az rossz bánásmód írjátok már le, ti egy ágyban aludnátok egy beteg állattal, ha nimcs állatorvosra lehetőség?
Mert ha igen akkor elismerem én bennem van a hiba...
#40: Tessék? Elmentek otthonról?
Amúgy elárulom, hogy igen, jelenleg pesti vagyok, azonban az életem első 19 évét vidéken éltem. Pont eleget tapasztaltam hogyan bánik a legtöbb vidéki az állataival. Nekem erre nincs többé igényem.
Igen, el meg szerencsere. Azota jobban van, de nem 100%
Holnap kiderul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!