Ez normális a macskánál?
Figyelt kérdés
Van két nőstény macskánk. Az egyik már lefialt pár hete és akkor a másik nőstény (a nenájuk) még gorombán bánt velük, ha a közelébe mentek akkor fújt rájuk. Viszont ez is hasas és múlthéten egyik nap nagyon elkezdett nyávogni mintha fialni akarna de nem ez történt hanem a már meglévő kismacskákat akarta hordozgatni. Most meg állandóan velük van és szoptatja őket, az igazi anyjuk meg alig fér oda. Na nekem mindegy melyik szoptat, de ilyenkor mi lesz a hasában lévő kismacskákkal? Mintha átugrotta volna a fialási szakaszt és úgy viselkedik mintha a sajátjai lennének már meg. Ez normális? Lehet ebből gond?2022. ápr. 11. 16:32
31/36 anonim válasza:
Ha nem fialna egy macska sem, akkor 15 ev mulva mar senkinek sem lenne macskaja. Megis mit gondolnak egyesek, honnan lesz a macska, az egbol pottyan vagy a fan no?
32/36 anonim válasza:
31-es, talán ha releváns statisztikákatis néznél, és egy hangyafsznyit szembesülnél azzal, ami itt,ebben azországban állatmentések alatt folyik tudnád, kóbor macskák százezrei lakják az utcákat. Szerinted, ahol ilyen nagyságrendű túlszaporulat él, az mikor fog eljutni a "nincs macska" állapotba? Az a baj,hogy,mint te is,alegtöbb ember olyan sötét ebben a témában,hogy az ijesztő. Fel lehet mennitöbb facebook csoportba,vagy a menhelyek oldalaira,vagy akárhova megnézni mi folyik itt. Persze az 2 kattintásnál nagyobb időbefektetés, biztos nem éri meg számodra a fáradtságot.
33/36 anonim válasza:
Ezer év alatt sem fognak elfogyni, mert mindig is lesznek fialtatók, akiknek mindegy hová bsszák le szerencsétlen kicsiket úgyis lesz másik, fél év múlva. Ez nem Európa, ez balkán és az is lesz még sokszáz évig sajnos.
34/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, a balkán félsziget a Duna vonalánál (Belgrádnál, ahol a térképen nézve “vízszintesen” folyik) véget ér, mi már a Kárpát-medencébe tartozunk.
2022. máj. 12. 17:31
35/36 anonim válasza:
A te fajtád talán még Indiába lehetne őshonos, oda tartozhatsz, nagy jóindulattal!
36/36 A kérdező kommentje:
Az én fajtám? Rasszista vagy talán? Én Istenfélő ember vagyok, számomra nincs rasszok szerinti megkülönböztetés, csak jó és rossz. Te a megnyilvánulásaid alapján az utóbbiba tartozol, de ezen még változtathatsz!
2022. máj. 12. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!