Mindig megmérgezik a macskánkat. Már 6-ot, de persze nem egyszerre, hanem külön-külön. Van most egy kandur macskám. Ezt eladjam? Mert nem akarjuk végig nézni, ahogy ez a cica is szenved.
Tartsad a macskáidat a kerítéseden, lakásodon belül!!
Nálunk a szomszéd macskái kifekszik a virágokat, beleszartak a gyerek homokozójába, lépten nyomon a fűben macskasz@rba lépek, azt találja meg a gyerek, és legutóbb a kicsik babakocsiból bujt ki az egyik dög. Szóval meg tudom érteni a mérgezőt. Évek óta érlelődik bennem is a gondolat.
(A tulaj azt mondja, csinálhatok bármit a macskáival, de őneki nincsen szíve bántani... Még annyira sem, hogy elköttesse, legalább ne sokasodnának. Jelentsem fel? Aztán meg mi lesz?)
Aki állatot tart, az felelősséggel is tartozik értük. Ha nem tudod úgy tartani, hogy másokat ne zavarjon, akkor hagyjál fel vele! Nem etikus a saját örömödre, de mások kárára, bosszantására tartani a macskákat!
Bocs, ha nem tetszik a válasz, de gondolkodjál a másik fél eszével is, aki a macskáidban a bosszúságot látja csak.
Kedves utolso, en szivesen kifizetem, de csak miutan a retkes kipufogoju autotulajdonosok szepen lemossak a viragaim levelet a haz elott (ut mellett lakok) amit osszekatranyozznak. Addig minden eszkozzel azon leszek (molotov koktel. :) hogy eltunjenek innen.
btw, megertem a bajod, csak nem biztos hogy lehet parhuzamot vonni egy targy, es egy elet erteke kozott.
:(
am már az a kandurmacska elszökött és nem jött vissza.
kb. karácsony előtt párhéttel tüntel.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!