Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mindig megmérgezik a macskánka...

Mindig megmérgezik a macskánkat. Már 6-ot, de persze nem egyszerre, hanem külön-külön. Van most egy kandur macskám. Ezt eladjam? Mert nem akarjuk végig nézni, ahogy ez a cica is szenved.

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 19:52
1 2
 11/15 anonim válasza:
37%

Tartsad a macskáidat a kerítéseden, lakásodon belül!!

Nálunk a szomszéd macskái kifekszik a virágokat, beleszartak a gyerek homokozójába, lépten nyomon a fűben macskasz@rba lépek, azt találja meg a gyerek, és legutóbb a kicsik babakocsiból bujt ki az egyik dög. Szóval meg tudom érteni a mérgezőt. Évek óta érlelődik bennem is a gondolat.

(A tulaj azt mondja, csinálhatok bármit a macskáival, de őneki nincsen szíve bántani... Még annyira sem, hogy elköttesse, legalább ne sokasodnának. Jelentsem fel? Aztán meg mi lesz?)

Aki állatot tart, az felelősséggel is tartozik értük. Ha nem tudod úgy tartani, hogy másokat ne zavarjon, akkor hagyjál fel vele! Nem etikus a saját örömödre, de mások kárára, bosszantására tartani a macskákat!

Bocs, ha nem tetszik a válasz, de gondolkodjál a másik fél eszével is, aki a macskáidban a bosszúságot látja csak.

2009. szept. 14. 16:59
 12/15 anonim válasza:
27%
Csatlakozom az elöttem szólóhoz, és ajánlanám a macskatartóknak, hogy tartsák a háziállatukat a birtokuk határain belül. Még egy macskás szomszéd sem jelentkezett, hogy ki szeretné fizetni a szélvédőt amit a retkes lábú macskája összekarcolt vagy a festést amit a macskaszar mattosított meg. Minden eszközzel azon vagyok, hogy az én birtokomon kóborló macskák eltűnjenek innen.
2010. aug. 3. 11:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolso, en szivesen kifizetem, de csak miutan a retkes kipufogoju autotulajdonosok szepen lemossak a viragaim levelet a haz elott (ut mellett lakok) amit osszekatranyozznak. Addig minden eszkozzel azon leszek (molotov koktel. :) hogy eltunjenek innen.

btw, megertem a bajod, csak nem biztos hogy lehet parhuzamot vonni egy targy, es egy elet erteke kozott.

2010. aug. 3. 11:10
 14/15 anonim válasza:
Most halt meg mérgezésben (valószínű fagyűlló autófolyadékcuccot evett párizsiban vagy ilyesmiben). A szomszédunkban a pasi vagy 20 pulykát tart, és tuti h ő volt!!!! A CICA MÉG CSAK 6 HÓNAPOS VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 25. 17:10
 15/15 A kérdező kommentje:

:(

am már az a kandurmacska elszökött és nem jött vissza.

kb. karácsony előtt párhéttel tüntel.:S

2010. aug. 27. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!