Lesz valami baja szőrének és a bőrének?
Figyelt kérdés
Tegnap belelépett a táljába a cicám ( annyira várta a falatokat), ami tele volt szaftos kajával, tiszta macskakaja szagú lett törölgetés után is a lába és a farka. Nem volt otthon macskáknak való sampon igy jobb hiján dove tusfürdővel mostam le gyorsan. Szerintetek lesz valami hatása a bőr ph-ra és a szőrére ez az sos megoldás?2010. szept. 15. 13:49
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem lesz semmi baja nyugi :) Annak örülök hogy ilyen kis aggódó jó macskagazdi vagy :) Kevés ilyen van sajnos :S Egyébként milyen fajta cica? Mármint a szőrhusszúsága miatt :) Mert hogy ilyen gyorsan le kellett mosni :)
2/4 A kérdező kommentje:
maine coon hölgyike szép hosszú "szoknyával":)
2010. szept. 16. 11:21
3/4 anonim válasza:
1.Hülxe vagy
Kedves kérdező!Azok a cuccok HUMÁN cuccok.NEM MACSKAí!!!!!!!!Talán nem,de ha elpusztul,az a te hbád lesz.Figyeld alaposan,hogy hol történt a dolog,nehogy baj legyen ott.A baj van doki(vidd a dove-ot is),ha nincs,akkor jó
4/4 A kérdező kommentje:
Jézusom azért ezt az irást te sem gondoltad komolyan, korrekt hozzértő válaszokat várok és nem minősíthetetlen hangvételű ökörségeket. Több helyen érdeklődtem ezügyben, az eszedbe sem jutott, hogy ezeket állatokon kiséreletezik ki mielött ember használhatja...az egyetlen dolog amitől féltem hogy korpásodás lesz a bőrán, de semmi ilyen nemtörtént. nem megitattam vele a tusfördőt, bár lehet hogy te avval mosol fogat..
2010. szept. 17. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!