Mit tehetnék a kiscicámért? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Sziasztok!
Olyan problémával, fordulnék felétek, hogy van egy lassan 4 hó-s kiscicám.Pár napja nem eszik, csak egész nap alszik és néha-néha egy kis tejet megiszik vagy egy kis vizet néha pár falat szalámi is lecsúszik ha nagyon erőltetem.Tegnap elvittem állatorvoshoz adott neki Multivitamin és Kálcium inyekciót amitől picit jobban lett estére és adtam neki KiteCat alutasakos ételet( a doktor ajánlotta) mára ezt sem akarja megenni.. vizet is alig akar inni csak alszik egésznap vagyis nem is annyira alvás mert nyitva van a szeme néha. Nagyon aggaszt, hogy sovány szinte csont, bőr, és szőr pedig nem mintha nem adnék neki rendesen. Talán az is közre játszhat, hogy nem rég elvesztettük az édesanyját meghalt. Lány kiscicáról van szó de a fiú testvérei között az egyik makk egészséges a másik sérves de őt elvitték és megműtetik na ez nem ide tartozik csak gondoltam leírom, a nővérem szerint az anyukájukban van egy genetikai öröklődés ami azt takarja, hogy túl sokszor szűlt kb. 3x-4x és fiatalon alig volt egy éves. A régebbi kiscicái is másfél éves korukban meghaltak bélférgesek lettek.!! De ekkora korukban semmi bajuk nem volt. Nagyon Fontos lenne a segítség és nagyon köszönök és hálás vagyok minden válasznak.!! Egy elkeseredett kisgazdii.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!