Macska pisi szag ellen?
A szomszéd kandúr macskája meg jelölte a bejárati ajtót és a környékét. Az egész előszobába borzasztó bűz van. Már a lakásba is érzem.
Le mostam ecetes vízzel az ajtót és a betont is le öntöttem vele.
A lakást folyamatosan szellőztetem, fel mostam többször de igy is érezni.
Mit csináljak, hogy ne legyen büdös?
Jofele wc-olaj. Viccen kivul, nagyon sok szagot kepes megszuntetni, ha sikerul valami citrusosat szerezned, a macska sem fog odamenni tobbet. Ellenben a Domestossal, azt holnapra ugyanugy le fogja hugyozni, azt szeretik.
Ultrahangos macskariaszto is megoldas lehet, ha nem akarsz allandoan takaritani meg szelloztetni, de a locsolocső is bevalik, ha rajta tudod kapni.
5.
Te melyik párhuzamos univerzumban létezel?
Nem benti macska és nem is a kérdező macskája és a kertről meg a bejárati ajtó külső oldaláról van szó!
És a sok agyas még nyomja is a zöldet...
Jézus! Szabad levegőn a macskapisinyi ammónia és a domesztosznyi klór halálos mustárgázkeveréket alkot. :D
A domesztosz szagtalanításra kiváló. Az emberi orrnak.
Persze a macska ettől még jelölni fog, de egy kis őrölt bors, chili keverék jó ideig távol tartja.
15, ha zárt tér, akkor lehet rossz, én bactam már el így a tüdőmet 2-3 napra, nem volt kellemes.
Ha az ammóniát először feltakarítod, és aztán hypózol, akkor nem lesz baj. Öblítsd le jó bő forró vízzel, aztán mehet rá a hypó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!