12# a pszichiáterek fele most mehet is szalag mellé, gyks hozzászóló egy mondatban elveszi a szakértelmüket :DDD Próbáld ki magad más tudományban is, hátha...
Én is szerelmes vagyok a cicceimbe! Nyilván nem úgy, mint egy másik nemű személybe, nem is normális aki erre gondol. Ez több, vagy más mint a szeretet, ezért jó szó rá a szerelem. Az angolnak sincs külön kifejezése, I love you, szeretlek, több féle szeretetet tartalmaz.
Nem. Nem érdekel a beastality.
Plátói, romantikus és szexuális érzelmektől mentes kapcsolatunk van ami tiszta szeretetre és barátságra épül.
16# ez az, igen, a nagy szeretet megfűszerezve hatalmas rajongással, ez együtt szerelem lesz. Cicaszerelem. Én is így születtem, egész kicsi korom óta csak a macska. Rajongás az nagyon jó szó rá.
Van olyan nap, amikor ül, nézzük egymást és kijönnek az örömkönnyeim annyira gyönyörű a kis arca. 13 évesek. Nem tudok betelni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!