1/19 anonim válasza:
Ha leírom, hogy igen és pasi is vagyok kozben,akkor megy a lepontozás majd. 😽
2/19 anonim válasza:
Nem. Szeretem őket, de nem szerelemből. A szeretet és a szerelem nem ugyanaz, ezt egy kisgyerek is tudja.
3/19 anonim válasza:
Nem. Nagyon szeretem, mindent megadok neki, a kedvébe járok, de csak szeretem, és nem szerelemből.
4/19 anonim válasza:
Amíg nem vagy zoofil, nekem mindegy.
5/19 anonim válasza:
Nem. Szeretem a cicáimat, de szerelmes csak emberbe voltam.....
6/19 anonim válasza:
Nem, mi normálisak vagyunk.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__11549954-ti..
7/19 anonim válasza:
Ööö...nem. Szeretem az állataimat, családtagok, de azért nem leszek szerelmes a macskáimba vagy a kutyámba, van férjem.
8/19 anonim válasza:
Én szerelmes vagyok, igen. Semmi zófil, meg hasonló aberráltság, egyszerű szerelem. Ráadásul kölcsönös én úgy látom. Annyira odavagyunk egymásért amilyen szeretetet minden cicásnak kívánok!
9/19 anonim válasza:
Nekem csak kutyám van, imádom, ő az életem, úgy szeretem mintha a gyerekem lenne. De a szerelem más. Akik azt mondják hogy szerelmesek az állataikba, azok csak nem tudják a különbséget a két érzelem között.
10/19 anonim válasza:
Egy eldöntendő kérdésnél mi alapján lesz egy válasz hasznos vagy nem hasznos? Én leírtam, hogy nem, de ez mitől hasznos és mitől kevésbé vagy jobban hasznos mint egy másik nem válasz? :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!