A cicám lába felszakadt mennyi idő mire meggyógyul?
Nekem a lovamnak egy csúnya sebe (megharapta egy másik ló a legelőn, de igen durván), akkor az állatorvos azt mondta, hogy egy bizonyos idő után nem lehet a sebet összevarrni, csak a sérülés után egy adott időn belül.
Nekem is kapott a ló antibiotikum injekciót, de az orvos meg is tisztította a sebet és a sebkörnyéket is. (ez a számlán úgy szerepelt, hogy "seb toalett") Illetve adott valamit, már nem emlékszem mit, amivel magát a sebes területet lehetett lemosni, illetve kellett venni valami tablettát, amit vízben feloldottunk, de azzal csak a seb KÖRNYÉKÉT volt szabad lemosni, magát a nyílt sebet nem!
Szóval nekem sem volt varra a ló... és kb. 3-4 hét alatt gyógyult meg, de a heg az látszik még ma is.
Szerintem is irány ez másik doki!
Úgy azonnal, mert nagyon nagy baj lesz!!
1. Másik állatorvos, de azonnal!
Arra figyeljetek, hogy kapjon gallért, mert ha nem kap, és eléri a sebet, kb soha nem fog neki begyógyulni. (Mert egyfolytában nyalogtani fogja.)
2. Az én cicámnak a hasán volt egy nagyon csúnya seb, összevarrták neki, de sajnos a varrat egy részét elérte, így kirágta. Kb mindennel együtt 6 hét volt mire teljesen meggyógyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!