Melyik a legbújósabb cicafajt? Melyik az amelyik inkább olyan öl-cica?
A rgdoll cicákról hallottam hogy nagyon ölcicák.
Szerintem sem igazán fajtafüggő, bár az én véleményem nem annyira hiteles, mert szinte csak házicicákkal találkoztam még, de azok közül egyik bújós, másik nem, ennyi =) Unokatestvéreméknek 5 házicicájuk van, pár napja voltunk náluk, engem soha nem láttak azelőtt a macsekok, és mégis, egész nap úgy bújtak, doromboltak, hogy alig hagytak elmenni vacsorázni, a mellkasomon feküdtek, és együtt TV-ztünk, illetve az egyik cica velünk aludt, mikor lefeküdtünk aludni, ő ráfeküdt a bokámra, és egészen a reggeli etetésig el sem mozdult onnan. =)
Míg másik unokatesvérem 2 cicája olyan, hogy egész nap rohangáltam utánuk, próbáltam szeretgetni őket, simogattam, dögönyöztem mindkettőt, ők meg rám se hederítettek, aztán mikor már nagyon unták a "zaklatásomat", akkor pár karmolással megértettették velem, hogy ők nem bújós jellemek... =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!