Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyik a legbújósabb cicafajt?...

Melyik a legbújósabb cicafajt? Melyik az amelyik inkább olyan öl-cica?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 17:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A rgdoll cicákról hallottam hogy nagyon ölcicák.

[link]

2010. nov. 3. 22:05
 12/18 anonim válasza:
Nekem házicicám van és nagyon bújós :P főleg amikor kaja van a kezemben xD de amúgy is mindig dorombol és bújik :D ez nem fajtától függ, hanem hogy kiskorában mennyit foglalkoztak vele de ezt még felnőtt korában is rá lehet szoktatni :P
2010. nov. 3. 22:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem háziim meg sziámim van és a házikból kettő bújik kettő nem, a sziámi meg bújik. Szerintem sem fajtától függ, jó attól is, de személyiségtől is.
2010. nov. 4. 00:37
 14/18 404 ***** válasza:
Sziámi
2010. nov. 4. 02:30
 15/18 anonim ***** válasza:
A házunk előtt van egy tök sima cirmos házicica, állandóan bújik meg mászna fel rám, pedig nem is az enyém. Szóval szerintem ez macskafüggő:)
2010. nov. 4. 08:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sem igazán fajtafüggő, bár az én véleményem nem annyira hiteles, mert szinte csak házicicákkal találkoztam még, de azok közül egyik bújós, másik nem, ennyi =) Unokatestvéreméknek 5 házicicájuk van, pár napja voltunk náluk, engem soha nem láttak azelőtt a macsekok, és mégis, egész nap úgy bújtak, doromboltak, hogy alig hagytak elmenni vacsorázni, a mellkasomon feküdtek, és együtt TV-ztünk, illetve az egyik cica velünk aludt, mikor lefeküdtünk aludni, ő ráfeküdt a bokámra, és egészen a reggeli etetésig el sem mozdult onnan. =)

Míg másik unokatesvérem 2 cicája olyan, hogy egész nap rohangáltam utánuk, próbáltam szeretgetni őket, simogattam, dögönyöztem mindkettőt, ők meg rám se hederítettek, aztán mikor már nagyon unták a "zaklatásomat", akkor pár karmolással megértettették velem, hogy ők nem bújós jellemek... =)

2010. nov. 4. 22:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez szocializáció kérdése. Nekem 2 himalájai perzsa cicám van tesók 5 év különbség van köztük. Az egyik egy ivartalanított fiú a másik egy 6 hónapos kislány :) NEkem az a tapasztalatom nem csak ezekkel a fatja macskákkal kapcsolatban hame a sima házi cicákkal is, hogy egy nőstény cica sokkal ragaszkodóbb mint egy kandúr. A lány cicám egész nap a nyomomban van, most is itt ül mellettem és nézi ahogyan pötyögök :D Na szóval sztem szocializáció kérdése és válassz lány cicát az bújósabb, barátságosabb. Az enyém rajtam alszik egész éjszaka :D Persze hallottam olyan is h nem szabad magadra engedni a cicát, de én nem tudok neki nemet mondani (L)
2010. nov. 5. 07:54
 18/18 A kérdező kommentje:
:D Biztos cuki!!! Köszi az eddigi válaszaitokat!
2010. nov. 5. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!