Szerintetek van rá esély hogy idősebb keverék macskának valaki gazdát talál?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy ha vki házimacskát választ akkor is ilyen 6 hetes korút meg minden és én el akarnék ajándékozni egy 3 éves cicát és szerintem semmi esély nincs rá. Szerintetek?2010. szept. 13. 11:56
11/16 A kérdező kommentje:
Hát eléggé tévednek és én is nagyon sajnálom a helyzetet.
2010. szept. 13. 14:57
12/16 anonim válasza:
Meg kell nézni az adott ház házirendjét. Én már a 3. panel lakást koptatom és eddig mindenhol tartható volt kutya és macska. Nem hiszem, hogy ezt korlátozhatnák. Törvény erre tuti nincs.
13/16 anonim válasza:
bocs: 1 kutya és 1 macska...
14/16 A kérdező kommentje:
Jó de albérlet panelében nem tartható! Ki is van írva. Szal így is úgy is el kell passzolnom a cicust :S
2010. szept. 13. 18:00
15/16 anonim válasza:
Én albérletben lakom, és két macskám van. :)
Amúgy ha eddig kertben volt a cica, akkor őt már kínzás bezárni. Ilyen esetben hosszú távon jobb neki ha új gazdihoz kerül.
16/16 A kérdező kommentje:
Sztem is jobb az új gazdi, aztán meg ha találok egy albérletet ahova lehet vinni, akkor veszek egy kölyök perzsát vagy vmit, akminek már a vérében van a bent lakás :) Az enyémet nem tudom rákényszeríteni hogy bent legyen :S
2010. szept. 13. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!