Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem eszik a macska?

Miért nem eszik a macska?

Figyelt kérdés
10 éves cicám van, ivartalanított. Kb 2 hónappal ezelőtt elég válogatós lett,(elkezdett fogyni is) elvittük orvoshoz,(többhöz is) de elvileg nincs semmi baja csak öregszik,próbáljunk más fajta élelmet adni neki. Sok próbálkozás után találtunk valamit amit úgy zabált mint egy kis disznó, de kb két hete ismét nem eszik szinte semmit.Most újra keresem neki a fogára valót, sikertelenül. Viszont van egy jutalom falat amit most nagyon enne de abból meg nem adhatok neki sokat( a csomagolás szerint max 20db). Mit lehetne tenni még?
2022. márc. 9. 20:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Elmentünk egy újabb orvoshoz.vittem a papírjait is. Megvizsgálta a cicát és azt kérdezte miért csak most jöttünk. Odaadtam neki a leleteket hogy már egy ideje járunk orvoshoz. Itt megállapították H vesebeteg... Azt mondta gondolkozzak el az altatáson, mert ha nem kezd el magától enni akkor eléhezik. Azt mondta H érdemben már nem tudja kezelni de javasolt többféle étvágynövelőt és immunerősítő cseppeket amit a vizébe kell tegyek addig míg nem kezd el enni. Nem tehetek róla de elsirtam magam,megkérdeztem tőle H miért fizettem akkor eddig a vizsgálatokat ha csak itt derült ki? Annyit mondott hogy sok a profitorientált orvos és ha megmondták volna az elején H végső stádiumban van akkor vittem volna további vizsgálatokra? Szerintem lehet H itt a vége kettőnk közös útjának
2022. márc. 12. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!