Miért eszik így a macskám?
Esetleg próbálj meg neki venni cicalevest, a DM-ben kapható normális minőségű sajátmárkás, illetve ha rendelsz zooplus-ról, akkor a Cosma cat soup a nyerő. Akkor legalább nem megy kárba a kaja. Nem hiszem, hogy egészségügyi oka van, egyszerűen csak válogatós, esetleg másik nedves eledellel is lehet kísérletezni.
Milyen nedves eledelt kap amúgy, magas hústartalmú? Ha nem, lehet hogy azzal van a baj. Nálunk is először a szószt nyalogatja le, de azért utána nagy duzzogva megeszi a husit is. Mikor egyszer késett a zooplus és kifogytunk a szokásos alutasakosból (Feringa, 70% hústartalmú), gyorsan átszaladtam a Sparba és vettem valami Kitekat vagy hasonló konzervet (cirka 4% husi), mert tudtam hogy ha nincs nedves kajája reggel halálra fog idegesíteni :D Arról szósz lenyal, husi feketedésig otthagy, mint nálatok. Szerintem érezte hogy az a husi nem az igazi :)
3 evesen nem volna jo, ha a fogaival baj lenne, hiszen meg fiatalka, de ha nem rag, akkor csak ido kerdese es komoly problemai lesznek.
Vegyel neki szarazat is, muszaj, hogy ragjon.
Nem lehet neki caak alutasakosat is adni! Muszáj tápot is, hogy rágjon, ne menjenek tönkre a fogai.
Egyébként akkor ne adja neki többet ilyet, ha nem eszi meg! Esetleg jobb minőségű konzervvel próbálkozhatsz, az jobb, mint az alutasakos! Iszik rendesen?
Süssél neki csirkemájat meg garnélát.
Azt talán megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!