Miért nem eszik a macskam? 5 hetes kb
Figyelt kérdés
Csak fekszik tegnap is és ma is. De tegnap még evett este is ma már nem akar enni. Nem játszik. Mit csináljak vele?2021. szept. 7. 18:57
1/11 anonim válasza:
Vidd el állatorvoshoz, valószínűleg beteg.
2/11 anonim válasza:
Vidd vissza az anyjához, kezdetnek. 5 hetesen még szopizna, nem lett megfelelően elválasztva, még nem megfelelő az emésztőrendszere ahhoz, hogy csak szilárdat egyen.
5/11 anonim válasza:
Vissza kell vinni , hetesen önállósodik addig az anyja meg többi között a helye . Ha előbbi nem megoldható akkor orvoshoz ma kellett volna rlvinni .
6/11 A kérdező kommentje:
Az anyja is itt van az én cicám szült.
Az anyja nyalogatja, nyavog neki a kicsi vissza nyavog. Szopizni meg szokott de ma már nem láttam hogy szopna.
2021. szept. 7. 20:38
7/11 anonim válasza:
Anya legyen jól tartva .Lehet nem mindig látod hogy táplálta . Ha nem fog tovább enni akkor beteg vagy hibás csóri és elhull .
8/11 A kérdező kommentje:
Elpusztult reggelre 😓
Mibaja lehetett? Kis zöld valamit találtam a pleden amin feküdt éjszaka.
2021. szept. 8. 13:03
9/11 anonim válasza:
Az orvos mit mondott, mi baja van?
10/11 anonim válasza:
Két napig csak feküdt és nem evett, te meg gyk-ra írogattál ahelyett, hogy orvoshoz vitted volna.
Na, vajon mitől pusztulhatott el..?
Ennyi ésszel szaporítani bezzeg tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!