Rosszul látom macskával mit lehet kezdeni?
Macska leírás:
Lassan 2 éves ivartalanított baleset miatt farok nélküli macska. Nagyon lusta, enyhén túlsúlyos.
Russzul látás következménye:
Távolról nem vesz ismer meg senkit. Minden hangtól haza rohan (ami jó mert ki ti macska, így egész nap itthon van). Sötétben neki rohant egy virág kaspóbak.
Előélet:
Nagyrészt európai rövid szőrű, de a dédnagy anyja perzsa volt így ő hosszú szőrű. Kis korában nagyon ronda volt. Még mindíg az anyjával van. Random született mert szüleim csak mondogatták, hogy ,,majd" kiivartalanítják a macskát.
Amit én tehetek:
Jelenleg semmit. Jelenleg nem tudok vezetni és nincs pénzem szüleim nem akarnak semmit kezdeni vele. Ivartalanítász is csak nehezen tudtam kikönyörögi.
Kérdés:
Valamivel lehet-e rajta segíteni. Pl szemcsepp akkor azt megpróbálnám beszerezni. Amikor az oltást kapja az orvos majd megnézi, de az még sokára van.
Semmit ne kúrálgass házilag, mert könnyen okozhatsz súlyos bajt.
Egy telefon nem kerül sok pénzbe az orvosnak, ha van valami praktika, azt ő ajánlja, ne ismeretlenek, akik nem szakemberek.
Azt mondanom se kell, hogy egy vak, amputált (a macskának a farka majdnem olyan fontos, mint a lába, pláne egy kintinek) cicának semmi keresnivalója kint.
1
Tudom, hogy nem kelle kint lennie, de nem jöhet be. Én nem is akartam macskát mert tudtam úgy se jöhet be. Nem vak csak gyengén látó.
2
Nincs semmi a szem teljesen normális, de hátha ha ezt is sokszor mondom akkor ezért is elviszik az orvoshoz.
Csoda, hogy meg nem utotte el/ kapta el valami. Ja vagyis de, mert mar a farka sincs meg.
Ennek a macskanak a kintlet egyenlo a biztos halallal, keszitsd magad erre.
Akkor vegulis mindegy, hogy eljut-e orvoshoz vagy sem.
Szegeny :(
4
Én is nagyon sajnálom hogy kint kell élnie, de annyi jó van ebben, hogy nem egy a telekre és ahol lakunk se autó se állat nincs. Vagyis csak a kutyám aki mindent távoltart szóval ha jönne se jöhetne be.
6
Pénzünk nekünk is van ezért nem értem miért nem viszi el. Nem kereshetnek neki amsik gazdát mert a ,,család" macskája nem az enyém így nem én döntök felette.
8
Rosszul hazudok és azért én is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!