Ugye nem felejt el a cicám?
"A kutya a gazdihoz, a macska a helyhez ragaszkodik."
Ez mekkora egy baromság! Biztos azért van a macskám egész nap a s*eggemben, és azért nyávog az ajtóban ha elmegyek itthonról, vagy ha a fürdőszobában vagyok, mert nem ragaszkodik hozzám... Le se sz@rja, hogy a családom (akik mellesleg imádják) ott ül a nappaliban.
Szerintem az mond ilyet (macska, otthon, kaja), aki nincs a cicájával szeretetteljes kapcsolatban. Az a macska valóban csak a kajátokért jár hozzátok.
Kérdezőnek: nehéz nagyon, ha a cicát otthon kell hagyni, az én szívem is meg szokott szakadni még akkor is, ha csak 2 napra kell elmennem. Gondolj a cicóra minden nap, "üzenj" neki gondolatban, ha mély a kapcsolatotok és egy hullámhosszon vagytok, megérzi, hogy hiányzik neked és szeretettel gondolsz rá. :) Szerintem nem butaság. A cicáknak is borzasztó nagy szükségük van a gazdi odaadó szeretetére, és elég sokan vannak, akik erre ferde szemmel tekintenek. Nekik erről fogalmuk sem lehet. :)
Ugyan, hagyjátok már ezt a kutya macska példálózást. Abszolút nem igaz. Ugyanígy jártam mint te, külföldre mentem, cica sajnos maradt. (Gondolom te is Angliába mentél...)
Sosem fogadott el a cicám mást azelőtt és a költözésem után sem, amint hazamegyek már jön is elém dorombolva. 3 éve lakom kint, kb 2-3 havonta látom őt és nem felejtett el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!