Anyám megüti sokszor a cicát. Mit tudok tenni ? Már ott vagyok hogy inkább elajandekozom.
#1 Most például az volt a baja hogy nyávogott és nem tudott aludni.
Mondjuk neki ez eszköz kiskoromtól fogva ütött ha jónak érezte 🥺🥺
Nyugodtan ajándékozd el anyukádat. Valami jött-mentnek biztos kelleni fog.
Viccet félretéve, ha tényleg úgy látod, hogy már nagyon durván bánik vele, keress fel valami állatmentő szervezetet a környékedről vagy bárki olyat akinél tudod, hogy a jobb élete lesz a cicusnak. Aztán ha elviszik, annyit mondasz anyádnak, hogy elszökött.
Nem tudom mennyire kötődsz a cicához, de kitartást! És biztos fájni fog nagyon, hogy elajándékoztad.
Esetleg, ha van egy olyan barátod/barátnőd akikről tudod, hogy nem fog kiderülni, hogy náluk van a cica ott még talán látogatni is tudnád.
#2-es 😂😂😂
Kérdezi, am tényleg lehet ne a cicát ajándékozd el, nem ő tehet róla.
Édes szivem. Itt bőgök a telefon felett, mert elképzeltem magam a helyzetedben. Én biztos nem tudnék megválni az én cicámtól.
Nem tudom hány éves vagy milyenek az anyagi körülményeid.
De ha teheted menj, fogd a macskát és költözz el a p1csába. Aztán szép életetek lesz kettőtöknek anyád nélkül.
Ha meg nem tudsz elköltözni mostanában, de pl fél év múlva igen akkor addig add be olyan helyre ahonnan majd ki tudod hozni.
Ha nem tudsz elköltözni mostanában mert pl 15 éves vagy, vagy mert nem olyan az anyagi helyzeted add oda valaki olyannak aki garantálja a látogatást (barát, barátnő, ismerős, ha esetleg ha elvált szüleid lennének talán apudhoz)
Kitartást neked, mert ez nem lesz egyszerű akárhogy is döntesz❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!