Az baj, ha véletlenül rúgok a macskába?
Na, végre, sikerült korrekt módon megfogalmazni (törölték is az előzőt). :-)
Ilyen eset bárkivel előfordul, nekem nem macskám, hanem kutyám van, kistestű, és ő is tud láb alatt lenni, aztán mikor véletlenül rálépek a pici lábára, felvisít. Én igyekszem jobban odafigyelni, hogy hova lépek, csúnya baleset is lehet egy ilyenből, én is megsérülhetek, az állat is.
Az milyen, amikor apád felesik? Hova fel?
Nyilván olyan szempontból baj egyébként, hogy fájdalmat okozol a cicának, meg mondjuk meg is ijedtek mindketten. De ha tényleg nem volt szándékos, akkor az állatvédelemnek nincs ehhez köze.
Láttam én is az előző kérdést, de én nem az a kérdező vagyok. Csak kíváncsi voltam, hogy erre mi lesz a reakció, sajnos az előző kérdésnél nem sikerült kommentelnem, mert törölték, meg végig se olvastam a kommenteket.
Szerintem megesik, hogy az állatba odasikerül rúgni, mert kis butus, és lehet ennyi belefér véletlenül, hogy az állat is megtanulja ne fusson vaktában a lábunk alá, mert veszélyes mindenkinek. De erre sem az a megoldás, hogy direkt rúgunk. :) Én gyerekként megfogtam a vasalót, aztán megégette a kezemet, tanulságos volt. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!