Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Bolhásan hoztam el az állatorv...

Bolhásan hoztam el az állatorvostól a macskámat, mivel kezelhetem?

Figyelt kérdés
Most volt a ivartalanítási műtétje , és gondolom még ha csak a horzók szintjén is érintkezett más állatokkal akik bolhásak és sajnos most ő is az lett.Előtte biztos hogy nem volt lakás cica és spotot is kapott kb 3 hónapja. Szerintetek mit tehetek most ami biztos hogy nem iritálja a műtét helyét de megszünteti az élősködőket? spotra vagy biokillre gondoltam (biokillet kutyákra hallottam hogy használja valaki , nekünk hangyák miatt van itthon ) és fiú a cica

2022. jan. 19. 09:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

T. 7-es! (3, 5, 9 válasza) Azért mert emlősök vagyunk mi is, ők is; van bőrünk, (szőrünk), gyomrunk, kiválasztó szerveink, tüdőnk stb. hasonlóan működünk. Kérem, ne keverje ide az üdítőitalt, nem azzal akarjuk kezelni az állatot parazita ellen! Köszönöm.

Bizonyíték:

Pl. a Killtix tartalmazza:

PROPOXUR (2-Izopropoxifenil-metilkarbamát Fenol, 2-(1-metiletoxi)-,metilkarbamát 2-(1-Metiletoxi)fenil-metilkarbamát PHC)

Flumetrin

Killtix összetevők link

[link]

(Ld. bal oldalon fent a vegyszer neve, propoxur)

[link]

Idézet:

Flumetrin: "Ennél a szernél, mint minden másnál ismét megjegyzem, ne fogdossuk csupasz kézzel, mint ahogy az ezen a videón is szerepel! Az idegmérgek bőrön át is felszívódnak."

Link:

[link]

2022. jan. 19. 12:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Bolhaírtó
2022. jan. 19. 12:55
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Ezek nem tápok, majd benyomja a kutyatap.arukereso.hu kezdetű linket :D Ha tetszik, ha nem, ezek tápok. Ez a hivatalos elnevezésük. Prémium táp. (Én is hasonlóval etetek.) Akkor mondhatnád el magadról hogy nem táppal eteted a kutyádat, ha barfoznátok.
2022. jan. 19. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

Vidd vissza a rendelőbe és kérj ingyen tőle valamit! Hogy lehet egy ilyen retkes helyen műtéteket vállalni?? Biztos nem vinném hozzá soha többet az állatot!

Amúgy a fenti ráolvasás szintű vény nélküli szarok nem segítenek és nem használhatók sebes bőrön. Ellenben van több, vényköteles szer amit lehet adni! A doki segítsen, ha már igénytelen volt takarítani!

2022. jan. 19. 13:05
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
13-as, nem az elnevezésen kellene lovagolnia, hanem el kellene olvasnia az összetevőket. 100 %-ban természetes anyagok. A "táp" mesterséges anyagra asszociál. Itt erről nincs szó.
2022. jan. 19. 13:13
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Az Acana nem táp... :D szólj már a hivatalos weboldalnak is, hogy rosszul használják a szót, mert ők nem tápot gyártanak :D
2022. jan. 19. 13:22
 17/18 anonim ***** válasza:
34%
"Spot on" és nem 3 havonta kell adni neki, hanem havonta!!!!
2022. jan. 19. 13:27
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
Persze, hogy idegméreg, azért pusztulnak el tőle a bolhák meg az élősködők. A macskára ez a mennyiség teljesen artalmatlan, bőrön keresztül felszívódva. Szerinted nem lenne hatalmas balhé belőle, ha a macskák belehalnának a bolhakezelésbe? Már rég be lenne tiltva. Ja, de, tudom, az orvosok is és én is csak a "vegyszerlobbit" nyomom és egy nagy összeesküvés részesei vagyunk...
2022. jan. 19. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!