Ha a Royal Cannin rossz minőségű táp miért ajánlotta ennyire az állatorvos?
Az én kutyámat is azzal etette a tenyésztő, de amint lehetett, váltottam, mert iszonyat büdöseket kakilt tőle. Ez mindent elárul a minőségéről.
#3, úgy érted nem rossz, hanem hulladék.
#4, a steril rc nem gyógytáp
Elég megnézni az összetevők listáját a steril tápnál, nem írja a húsrészarányt, gabonát és cukrot tartalmaz.
Ezt az a néhány vitamin, amit tartalmaz nem ellensúlyozza.
Pénzért, mi masert? Ahogyan az orvos is kap jutalekot a felirt gyogyszerekert, ugy a royal canin is tamogat jopar allatorvost.
De eleg megnezni az osszetevoket, a macska ragadozo, hús kell neki. A kutya emesztorendszere mar jobban alkalmazkodott, es a gabonat is kepes hasznositani valamennyire, de a macskak nem, csak ballasztanyag, es tenyleg szart veszel baromi dragan. Cicaval sokkal kifozetodobb akar barfozni is.
Érdekes válaszok.
Azt írja majd mindenki, hogy az állatorvos a pénzre megy.
De amikor egy állatorvos írta le ezt, akkor azt jelentették, és töröltették a válaszait.
Kíváncsi vagyok, hogy a moderátor most törli-e ezeket a válaszokat, vagy csak az állatorvosét törölte anno, mert...csak.
Csak az ál-állatorvosokat szokták törölni.
Merthogy itt igaziak nincsenek.
9.-re.
Aha...
És amikor egy rendelőben vagy, ismeretlen dokinál, elkéred az igazolványát és a diplomáját?
Csak mert tud...a fodrászom mesélte, hogy a fia hallotta a buszon, hogy SOK rendelőben, diploma nélküli egyetemista diák ügyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!