Ha a Royal Cannin rossz minőségű táp miért ajánlotta ennyire az állatorvos?
Egyebkent tenyleg fontos a steril tap? Ivartalan nosteny cicank van, 9 eve lett ivartalanitva, sima tapot kap, nem hizott, nem lett hugyuti problemaja, semmi.
Mondjuk lehet, hogy az ivas a titka, itatokutat hasznalunk, szereti.
Az egyiknek megnéztem az összetevőit:
Rizs, hidrolizált szójafehérje-izolátum, állati zsírok, hidrolizált szárnyasmáj, répaszelet, ásványok, szójaolaj, halolaj, frukto-oligo-szacharidok, borágóolaj, körömvirág-kivonat (lutein-forrás).
Fehérjeforrások: hidrolizált szójafehérje-izolátum, hidrolizált szárnyasmáj.
Szénhidrátforrás: rizs.
Összehasonlításként, amit az én kutyám kap:
Friss hal (40%), szárított csirke (20%), sütőtök (10%), csirkezsír (tokoferol keverékkel tartósítva), zab, hajdina (4%), alma, cékla (2%), lazac olaj, sörélesztő, lenmag, csirkemáj, kollagén, algák, feketeribizli, mángold (0,2%), petrezselyem (0,05%), rozmaring, kakukkfű, körömvirág, gyermekláncfű, probiotikumok (Enterococcus faecium 1x109 CFU), glükózamin 1700 mg/kg, kondroitin-szulfát 1,300 mg/kg, frukto-oligoszacharidok 220 mg/kg, béta-glükán 200 mg/kg, mannán-oligoszacharidok 180 mg/kg, jukka 150 mg/kg, zöldkagyló100 mg/kg.
Szerintem szemmel látható a különbség. Nagyon fontos, hogy rendes hús (ne húsliszt legyen az első helyen, végképp ne gabona). Ezért már bukó a RC + a második ráadásul egy olcsóbb táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!