Műtét utáni ruha mennyire működik cicánál?
Figyelt kérdés
Tegnap ivartalanították a lány cicámat, sajnos a gallértól teljesen meg van kattanva szegény. Gondoltam rá, hogy veszek neki inkább ilyen ruhát, a kutyámnál nagyon bevált. Macskáknál is működik?2022. jan. 18. 13:19
1/14 anonim válasza:
Az enyémnél bevált. Sokkal jobban viselte mint a gallért.
2/14 A kérdező kommentje:
És tényleg nem tudja piszkálni a sebet benne?
2022. jan. 18. 13:41
3/14 anonim válasza:
Nem tudja, elég feszesen rajta van. Én mondjuk levettem róla amikor minden másodpercben tudtam figyelni, hogy szellőzzön is, de az elég passzentos ahhoz, hogy ne férjen hozzá.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor hozatok egyet neki, biztos sokkal kényelmesebb lesz.
2022. jan. 18. 14:10
5/14 anonim válasza:
Az enyém is jobban viselte, mint a gallért. 😊
6/14 anonim válasza:
Az enyém viszont letépte magáról azonnal. Pedig amúgy nyugodt cica.
8/14 A kérdező kommentje:
Hoztak közben, hát, nincs elragadtatva. Valahogy olyan mintha azt hinné, hogy nem tud rendesen járni benne, terpeszben próbál mászkálni. Pedig nem vág be, megnéztem. És most a sebét is piszkálja a ruhán keresztül, kicsit aggódom, hogy kirágja.
2022. jan. 18. 20:27
9/14 anonim válasza:
Az enyém is hülyén mozgott benne az elején, de én örültem is a bizonytalanságának, végülis csak ott van egy vágás a testén… nem most kell ugrándozni és szaladgálni. 😊
10/14 A kérdező kommentje:
Igen, ez nekem is eszembe jutott, hogy nem olyan nagy baj, ha lelassítja, mert a kis hülye délelőtt már ezerrel rohangált körbe, és piszkálta a kutyát meg a másik macskát :D Remélem, a sebet tényleg nem tudja így ruhán keresztül bántani.
2022. jan. 18. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!