Miért szabnak a macskamenhelyek és mentőegyesületek túlzott feltételeket a cicák örökbefogadására?
Nemrég vesztettem el 13,5 éves cicámat, áttétes daganatos megbetegedés miatt. Szívesen fogadnék egy cicust, mert így nagyon üresnek érzem az életemet, viszont az összes egyesületnél részletes bemutatkozást kérnek, és ezen felül még örökbefogadási szerződést is aláíratnak a leendő gazdikkal. Nyilván érdekli őket, hogy mégis hova kerülnek, de ezek már hatalmas túlzások.
Van itt olyan, aki hasonlóan vélekedik e témában?
Én pl. megkérdeztem tőled, hogy miért baj az 5 nap, te pedig csak pocskondiázol mindenkit a válasz helyett.
Attól, hogy sürgősen keresnek gazdit még nem eresztik szélnek a cicàkat ész nélkül. Ez a felelősségvállalás része egyébként.
Szóval szerintem minden cica és macskamentő nevében is kérhetem, hogy inkább vegyél magadnak egy plüsst. Vagy egérriasztót. Vagy a jó ég tudja mire akartad beszerezni azt a szegény állatot...
Elmebajos szerencsétlen.
Az egész témát visszaolvasva totál érthető hogy neked nem adnak a menhelyek macskát.
18:08, elég elmebajos vagy te!
Hol olvastál ilyet, hogy nekem nem adnak, te agyhalott?!
Másoktól hallottam, és olvastam is arról, hogy milyen nagy feneket kerítenek a dolognak, én ezért még meg sem próbáltam. Ha jobb lennél szövegértelmezésből, és nem állna tőled távol a logikus gondolkodás, akkor ezt már magad is kiemelhetted volna az itt leírtakból, de kötekedni könnyebb, mert ahhoz nem szükséges még az átlagos IQ sem.
Én is szoktam olyan dolgokról papolni amiről fingom nincs mert meg sem próbáltam, azaz személyes tapaztalatom nulla.
Ja, nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!