Akiket irritálnak, idegesítenek a macskák, mi okuk van rá?
Kb 20 éve kertes házban élek, sosem zavart, ha egy macska átcammogott a kertemen.
Gyakorlatilag észre se vettem őket.
De látom itt is van pár olyan, akik úgy érzik, kb mintha tigrisek, vagy oroszlánok lennének a macskák.
Komolyan nem értem.
"tartsák bent a telken belül"
Nem tudom ennek mennyi lehet az anyagi vonzata, de egy ilyen kerítést felhúzni lehet 10 milliós tétel is.
Van 2 macskánk most, muszáj a beteg szomszédom qrva madarai miatt, galambokat, libákat, kacsákat tart szabadon, erre jön a rengeteg egér, patkány.
Eleinte próbálkoztam egyesével fogdosni őket, de reménytelen.
ANTSZ meg nem foglalkozik vele, ahogy a jegyző sem. "Oldjam meg magam"
A 2 macsek meg elég jól ellátja a feladatát.
Másik szomszéd valamilyen két vakarék kutyát tart hasonló célból, de azok vinnyogva menekülnek sokszor még az egerek elől is. De legalább nonstop ugatnak 0/24-ben.
Tényleg kiket zavarnak a macskák, madarászokat, patkánytartókat?
Ömlik a szádból a trágya, látszólag egy idegbeteg véglény vagy és akkor még te beteg f.szozol le másokat. :D
A napi gyógyszeradagod bevetted?
Ne nekem keljen már megoldani más macskájának kényelmi ügyét.
-
Van egyszerűbb módja is :)
-
Nehogymá ne rakjak ki kerti bútort a saját kertembe.
És szerinted "mi" vagyunk a betegf**** mert nem akarunk szarba lépni/feküdni a saját kertem udvarunkban.
-
Te hülye .. a kutyát hibáztatod, amiért a macskád át/be ment a kutya territóriumába :D
"Ép csont" a fejedben nincs, meg sajnos más sem nagyon ...
-
Béreljél csak :D Megsúgom, kevés lesz az a 3 ( tapasztalatból mondom ;) Azért mert te elrettentőnek tartasz 3 kancigányt :D Attól én még azokat reggelizek :D ( A faluba nem mernek bejönni - köszönet : MÖM !)
"AZ OLDJA MEG, HOGY A MACSKA NE MENJEN BE!"
Neked kell megoldani, hogy a macskád kerten belül maradjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!