Mi az ideális súly egy nőstény macskának?
Figyelt kérdés
Szóval van egy ivartalanított másfél éves lány macskám. Elég játékos sokat mozog, de nem nagy termetű. Rövid lábak, fajtiszta sima perzsa macska. Naponta sokszor eszik piciket. Amit kap az kb. egy félcsomag vagy egy alutasakos szetosztva egész napra, illetve mindig kint van a táp előtte, abból annyit eszik amennyit akar. Egy nap kb. 5-6-szor eszik belőle egy keveset, miutan az alvásból felébred, majd játszik. Most 4 kg. Dokinál voltunk egy 3 hónapja akkor egy kicsit több volt mint 3,5 kg. Ez ugye rendben van ? Nem mondott rá semmit csak nem akarom azt se, hogy elhizzon, mert nem egészseges. Most gondolkodom azon, hogy a szárazat is kiporciozom es nem kap többet. Persze neha neha eszik húst, vagy tejfölt.2022. jan. 6. 21:15
11/12 anonim válasza:
A mi lány cicánk 1.5kg, viszont kistermetű, kis kerek gombóc. :)
A kretén szomszédomtól mentettem meg, aki nem etette. Szegényke így maradt. :(
12/12 anonim válasza:
Nekem is van egy aprócska, másfél kilós kislány ciculim, akit úgy mentettem, azt hittem babacica még, de nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!