A fekete cicák miért kevésbé "kelendőek", mint a többi cica a menhelyeken?
Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 18:49
11/15 anonim válasza:
Babaonára gondolok. Pedig gyönyörűek, a legfényesebb a fekete bunda :) Imádom a fekete kutyákat is!
12/15 anonim válasza:
Én imádom őket. A kedvenc a fekete a macskákból. Mindig van fekete cicám, most is. Nem válnék meg tőle semmiért. Ha tehetném 10-et is tartanék belőlük egyszerre, de sajnos nem férne el ennyi nálam.
13/15 anonim válasza:
Egyrészt babona. Másrészt én pl szeméy szerint kevésbé is találom őket szépnek. Persze, minden macska aranyos és gyönyörű, de a feketéknek kevésbé látszanak a vonásaik.
14/15 anonim válasza:
Babona, de semmi baj, vagyunk jópáran, akik szeretik őket.
Amúgy nem praktikusak :D, most volt nálunk vendégcica, és reggelente a félhomályban sikerült néha megtaszítanom szegényt, mert ül a szoba kellős közepén, vagy a lábam alá ment, halálos csendben és nem láttam. De amikor pl bebújt a fekete szekrényünkbe, mert jópofának tartotta, akkor is negyedórán keresztül kerestem... :D
15/15 anonim válasza:
Én ezt nem vettem észre, azt viszont sajnos igen, hogy úgy általánosságban nem sokan fogadnak örökbe menhelyi cicát. A kicsiket még azért igen, de egy egy év felettinek már drasztikusan csökkennek az esélyei. Mindegy, hogy fekete vagy más színű. Sajnos még mindig a “fajtatiszta” macska dívik 50 ezerért a “tenyésztőtől”, nyilván valódira nincs pénz, de azért meg kell mutatni, kik vagyunk na meg persze a házi szaporítás és a “majd a Gyurkáéknál tavasszal születnek megint, azokból hozunk” hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!