Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A fekete cicák miért kevésbé...

A fekete cicák miért kevésbé "kelendőek", mint a többi cica a menhelyeken?

Figyelt kérdés

2022. jan. 6. 18:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
A babona miatt. Sok ember még mindig ott tart agyilag, mintha kétszáz évvel ezelőtt lennénk. Elhisznek mindenféle alaptalan baromságot.
2022. jan. 6. 18:52
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Én nem vettem észre, hogy a fekete cicákat kevésbbé vinnék.
2022. jan. 6. 18:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, pedig szèpek.
2022. jan. 6. 19:07
 4/15 anonim ***** válasza:
65%
Mert sok menhely nem is adja ki őket.
2022. jan. 6. 19:09
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Én úgy látom teljesen vegyes, nem hinném hogy babona miatt, szerintem csak többen szeretik a más színű macskákat. Illetve a feketén kívül sok más szín van, így aránytalan összehasonlítani a rengeteg más szín variációval.
2022. jan. 6. 19:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Babona, nem fotogének stb.

Fél évig hirdettem 2 fekete macskát (bedobták a kertembe) mire feladtam. A kutyának nem kellettek

2022. jan. 6. 21:55
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Ez hülyeség. Nekem pl csak fekete cicáim vannak, nem is szeretnék nagyon más színűt. Ha ezek a cicák egyszer meghalnak öregségben, a következő cicáim is feketék lesznek majd.
2022. jan. 6. 22:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem cicából a sárga a gyengém, de kutyusokból csak feketéim voltak/vannak mindig, mert belőlük a fekete a mindenem.

De amúgy cicából is van feketék.

2022. jan. 6. 23:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy cicából is van feketém.
2022. jan. 6. 23:52
 10/15 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem is babona, meg elvileg kevésbé aranyosak, de nekem a magam részéről sokkal szebbek, mint mondjuk a vörös vagy barna macskák.

Ennek ellenére minden macskát aranyosnak tartok, leginkább a fehérek és a foltosak a gyengéim. Kis korom egyik kedvenc meséje egy olyan volt, amiben fekete, fehér, s egy tarka macska szerepelt, na ezt egyszer biztos megvalósítom majd.

2022. jan. 7. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!