Milyen típusú (márkájú) almot vegyek?
Olyat szeretnék, ami a környezetben teljesen lebomlik, jól semlegesíti a szagokat, és a macska nem hordja szét a lábán a lakásban.
(A negatív tapasztalatokat is várom, hogy milyet ne.)
van valami bioalom, ami összetapad a vizelettől, elvileg hogy könnyebb legyen kitisztítani, a nevét sajnos nem tudom.. de olyat semmiképp ne vegyél, az még önmagában is büdös, ráadásul nem is összeragad, hanem összeáll ilyen sárszerű valamivé amit lehetetlen rendesen kikaparni :S
én ezt szretem: [link]
bár nem vagyok benne biztos hogy ez lebomlik a környezetben.
Olyat még nem láttam, amit a macska nem hord szét. Még játszani is szokott a kis kavicsokkal! :D
Szag és kezelhetőség szempontjából nálam bevált a szilikonos macskaalom. Bár drágább, mint a hagyományos, de tovább kitart, és nem ragad úgy oda az edényhez. Állítólag le is bomlik, bár ezt csak a csomagolásról veszem, nem ellenőriztem.
Mi ilyet szoktunk venni a cicáknak: [link] ez is szilikonos, drágább mint a simák, de állítólag több pisit bír felszívni, vagyis tovább kitart :)
Azt nem tudom, hogy lebomlik-e, de a cicáimnak semmi kifogásuk evvel a macskaalommal :D Széthordani nem szokták...de néha beleugrálni a "wc"-jükbe, és ott játszadoznak xD
Én Sparosat szoktam venni. 199Ft 5 kiló. Jól összecsomósodik, viszonylag könnyű takarítani.
Nekem ugyan csak egy macskám van, de így is elmegy 10 kiló egy héten.
Mert 199<1600!
Egy hónapig abba csináljon?! Lehet, hogy a szagokat elfedi, de nem lehet valami higiénikus.
Nem tudtam, hogy a 199Ft-os a lehető legdrágább hagyományos alom, amit lehet kapni. Én olcsóbbat még nem láttam. Vettem már Tescoban, Metroban, állatboltban. Mindegyik drágább volt és semmivel sem voltak jobbak.
Pl a Lidl-es is szerintem drágább. Aki említette, neki mért nem írod, hogy milyen drágán vesz almot?
Mellesleg most hogy utánaszámoltam, még ugyan annyiból is jön ki.
Kettőt veszek egy héten (de van hogy a második csomagból valamennyi megmarad), egy hónapban 4 hét van. azaz havonta 8 zacskót veszek. Azaz 8x200Ft=1600Ft.
1600=1600!
Akkor mi is az a nagyon drága, amiről írtál nekem?
Emellett engem megnyugtat az a tudat, hogy a használt almot rendszeresen kidobom és nem gyűlik egy hónapig a lakásban a "cucc".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!