A cicám nem akar vizet inni. Bajt csinálok ha tejporoa vízzel itatom?
Ha úgy látod kérdező, hogy eddig ivott, de most nem, pedig minden a megszokott módon megy, akkor alighanem nem jó gondolat halogatni az orvost, bizalom ide vagy oda, de keresned kell egy másikat. Én 3 orvos között szoktam ingázni, nyitási időtő függően. Akihez hamarabb bejutok :)
Aki meg azt mondja, hogy a macska nem iszik az akváriumból, az próbálja ki az akváriumot macska mellett. Igen, beleisznak 😁 Nálam is az volt, hogy a macska hirtelen "nem ivott". Nem fogyott a tálból a víz, pedig iszonyat sokat ivott a száraz kajára. Egyszer rajta kaptam amikor az akváriumból ivott 😅 Le kellett fednem, onnantól megint kénytelen volt a tálat használni. Nem tudom miért szerette az aki vizét. Talán mert melegebb, vagy a felszíne fodrozódott és a csillogás vonzotta. A macskák szeretik a folyó vizet, azért jó a szökőkút és a vízcsapot.
#18 kioktathatnálak az akvarisztikáról nagyon hosszan úgy látom, de pár mondattal megelégszem: vízelőkészítőt csak a sutyerákok, amatőrök, vagy az ostik tesznek a vízhez. Én is tettem ám nagyon régen:) A 24 óra állás nálam is ment úgy 10 éve, aztán amióta baltahasú, tűalgázó, sturisomafélék, különleges L-es harcsák vannak, azóta slagból megy a csapból a víz, ~150 litert nem vagyok hülye cipelgetni. Az előzőekben vagánykodtam, 1) hogy mekkora akváriumom van, 2) hogy milyen kib@szottjó akvarista vagyok, akinek az extraérzékeny, különleges és jó drága halai szakértő körülmények között élnek, és, hogy van annyi eszem, hogy helyi vízminőségtől függ nagyon sok dolog.
#20 te aztán megtaláltad a lényeget, tényleg mindent elmondott rólam az a plusz S betű, rólad viszont az, hogy ezen röhögsz, ráadásul sírva. Mondjuk a kilenc évesek ezt már tanulták nyelvtanból :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!