Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám nem akar vizet inni....

A cicám nem akar vizet inni. Bajt csinálok ha tejporoa vízzel itatom?

Figyelt kérdés
Észrevettem napok otta nem. Iszik semmit a cicám. Szoba cica az ivostálkaján kivül mashonnan nem tud inni. De a tal napok otta érintetlen. Naponta töbször van cserélve. A patikus csaj ajanlota a jejporoa vizet azt fecskendobol elfogadja de masbol nem. Orvohoz viszem de orvosunk covidos mas orvosban nem bizok de hétfőn keresek valami jo dokit addig is bajt csonalok én evvel vagy sem?
2021. dec. 29. 12:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Legyen két itatólja egymástól távol. Az én cicám az étel mellettiből sosem ivott, de a szoba más helyére tett tálból igen. Pedig a víz mindkettőben naponta cserélve volt.
2021. dec. 29. 22:28
 22/24 anonim ***** válasza:
Az enyém ugyanezt csinálja, utolsó.
2021. dec. 30. 00:01
 23/24 anonim ***** válasza:

Ha úgy látod kérdező, hogy eddig ivott, de most nem, pedig minden a megszokott módon megy, akkor alighanem nem jó gondolat halogatni az orvost, bizalom ide vagy oda, de keresned kell egy másikat. Én 3 orvos között szoktam ingázni, nyitási időtő függően. Akihez hamarabb bejutok :)

Aki meg azt mondja, hogy a macska nem iszik az akváriumból, az próbálja ki az akváriumot macska mellett. Igen, beleisznak 😁 Nálam is az volt, hogy a macska hirtelen "nem ivott". Nem fogyott a tálból a víz, pedig iszonyat sokat ivott a száraz kajára. Egyszer rajta kaptam amikor az akváriumból ivott 😅 Le kellett fednem, onnantól megint kénytelen volt a tálat használni. Nem tudom miért szerette az aki vizét. Talán mert melegebb, vagy a felszíne fodrozódott és a csillogás vonzotta. A macskák szeretik a folyó vizet, azért jó a szökőkút és a vízcsapot.

2021. dec. 30. 08:43
 24/24 anonim ***** válasza:

#18 kioktathatnálak az akvarisztikáról nagyon hosszan úgy látom, de pár mondattal megelégszem: vízelőkészítőt csak a sutyerákok, amatőrök, vagy az ostik tesznek a vízhez. Én is tettem ám nagyon régen:) A 24 óra állás nálam is ment úgy 10 éve, aztán amióta baltahasú, tűalgázó, sturisomafélék, különleges L-es harcsák vannak, azóta slagból megy a csapból a víz, ~150 litert nem vagyok hülye cipelgetni. Az előzőekben vagánykodtam, 1) hogy mekkora akváriumom van, 2) hogy milyen kib@szottjó akvarista vagyok, akinek az extraérzékeny, különleges és jó drága halai szakértő körülmények között élnek, és, hogy van annyi eszem, hogy helyi vízminőségtől függ nagyon sok dolog.

#20 te aztán megtaláltad a lényeget, tényleg mindent elmondott rólam az a plusz S betű, rólad viszont az, hogy ezen röhögsz, ráadásul sírva. Mondjuk a kilenc évesek ezt már tanulták nyelvtanból :-(

2021. dec. 30. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!