Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nőstény cicát mikor ivgartalan...

Nőstény cicát mikor ivgartalantanátok?

Figyelt kérdés

Ilyenkor tájt akartam, mert már 5 hónapos. De annyira nagyon picike, alig van meg 2 kiló, állandóan fut, ugrál, mászik, játszik, így tuti felszakítaná a varratokat. Meg nem lenne szívem tönkretenni a kiscica létét, hogy rosszul legyen...

Most úgy döntöttem, februárig várok, nem tud kimenni, csak nem lesz gond.

2021. dec. 22. 22:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10

Az nagyon korán van akkor is. Valami félreértés lehetett ott.

2021. dec. 23. 13:43
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Mi 4 hónaposan vittük el
2021. dec. 23. 16:21
 13/17 anonim ***** válasza:

Enyém 5 hónaposan volt ivartalanítva. 1,6kg-os volt akkor, most másfél éves és 2,5kg kicsit husisan.

A fiú meg 4 hósan volt ivartalanítva, ő akkor 3kg, most 2 és fél évesen 6,5kg soványan.

Egyiknek sem volt semmi baja tőle, 3 nap a lánynak, 1 a fiúnak és ugyanazok voltak.

2021. dec. 23. 18:37
 14/17 anonim válasza:
Az állatorvosunk 7 hónapos kor felett javasolja, mert addigra megfelelően kifejlődik a cica ivarszerve.
2021. dec. 23. 19:32
 15/17 anonim ***** válasza:

#11 Igen, valószínűleg az állatorvos félreértett valamit! 40 éves praktizálás, 15 éves nemzetközi gyakorlattal. Az országban megemlíted a nevét, tudják ki ő.

Vagy én nem tudtam, hány hetesek a kismacskáim.

Esetleg én nem láttam, hogy mennyire könnyen viselték, és mennyire igaza volt a dokinak.

Esetleg 10+ év után én nem látom jól, hogy beigazolódott hosszú távon is. Sajnos nem voltál ott, hogy kijavítsd a hibáit.

Azt írod, "akkor is" Tudd már, hol a helyed, te gyakoris háziasszony!

2021. dec. 24. 15:04
 16/17 anonim ***** válasza:

15

Igen, valamelyik nézés igaz lehet.

2021. dec. 24. 15:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Hidd el ha megműtik nem szaladgál.. egy darabig biztos nem. Az én macskám 9 hónaposan kezdett tüzelni, de látom írják máshol van ahol már 6 hósan tüzelnek, azt ne várd meg... minket az őrületbe kergetett és az neki sem jó. Sztem a fél éves kor lány cicánál teljesen korrekt. A kandúromat 5 hósan vittem, de rajta már lehetett látni h túlzottan is kezd érdeklődni a lány cica iránt...
2021. dec. 30. 07:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!