Vemhes lehet a macskám?
7 hónapos a cicám, és igencsak kigömbölyödött a hasa, és elég kemény is,de a többi testrésze nem hízott, van egy másik macskám, és ő nem hízott, pedig ugyanannyit esznek.
Az egészben csak az a vicces, hogy Mihály fiú:), és én biztos vagyok benne, ha megnézem a micsodáját, hogy nem nőstény, meg a szokásai, természete is kandúrra vall (szeret megtámadni minket mikor játékos hangulatban van). Hogyan lehetnék biztos benne hogy nem terhes? Lehet félrenézni ezt, hogy nőstény, vagy kandúr?
Ha fiú, akkor nem lehet vemhes. Tudod, a fiúknál van az a "gömb" ott. A lányoknál nincs. Bár van, ahol nem látszik ez egyértelműen.
Ha nőstény lenne azt mondanám, vemhes, de szerintem nézd meg a "fiúcska" "melleit" is, hogy duzzadtak-e.
Köszi a válaszokat. Persze, az alap hogy viszem állatorvoshoz ivartalaníttatni, mert most lett 7 hónapos pont, és az állatorvos mondta, hogy ilyenkor vigyem vissza (csak még megvárom a fizetést;))
Viszont jobb lenne ha terhes lenne, remélem nem beteg:(
szia! én már jártam úgy, hogy megellett a kandúrnak hitt cica.két tigriscirmos jött hozzánk, és meg voltunk győződve róla, hogy egyik fiú másik lány. a cirmos mintás
hátsófelükről ránézésre képtelenség volt a nemüket megállapítani.termetre az egyik markáns, zömök igazi kis
kancinak nézett ki, aztán ért a meglepetés bennünket, amikor mind a kettőnek nőtt a pocija.2 hét külöbséggel 5-5
kiscicát hoztak a világra.
szóval bármi megeshet:)))
üdv-cicás-
uuuu a miénk is tigriscsíkos:D áááá (imádom a kiscicákat:D)
De úgy néz ki mintha kandúr lenne (alulról), csak egyre hosszabba szőre, nem tudom eldönteni, vagyis a pocak most elbizonytalanított. Ha csak meghízott volna akkor hízott volna a többi része is nem (pofi, lábak stb...)?
szia! a tigrises vagyok, valóban az a legmegbízhatóbb, ha a cicjeit kitapogatod. még a poci növekedése előtt elkezdenek duzzadni és rózsaszínüek.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!