Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vemhes lehet a macskám?

Vemhes lehet a macskám?

Figyelt kérdés

7 hónapos a cicám, és igencsak kigömbölyödött a hasa, és elég kemény is,de a többi testrésze nem hízott, van egy másik macskám, és ő nem hízott, pedig ugyanannyit esznek.

Az egészben csak az a vicces, hogy Mihály fiú:), és én biztos vagyok benne, ha megnézem a micsodáját, hogy nem nőstény, meg a szokásai, természete is kandúrra vall (szeret megtámadni minket mikor játékos hangulatban van). Hogyan lehetnék biztos benne hogy nem terhes? Lehet félrenézni ezt, hogy nőstény, vagy kandúr?

2010. szept. 7. 08:28
 1/7 anonim ***** válasza:
elviszed állatorvoshoz és ivartalaníttatod ;)
2010. szept. 7. 08:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha fiú, akkor nem lehet vemhes. Tudod, a fiúknál van az a "gömb" ott. A lányoknál nincs. Bár van, ahol nem látszik ez egyértelműen.

Ha nőstény lenne azt mondanám, vemhes, de szerintem nézd meg a "fiúcska" "melleit" is, hogy duzzadtak-e.

2010. szept. 7. 08:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Persze, az alap hogy viszem állatorvoshoz ivartalaníttatni, mert most lett 7 hónapos pont, és az állatorvos mondta, hogy ilyenkor vigyem vissza (csak még megvárom a fizetést;))

Viszont jobb lenne ha terhes lenne, remélem nem beteg:(

2010. szept. 7. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

szia! én már jártam úgy, hogy megellett a kandúrnak hitt cica.két tigriscirmos jött hozzánk, és meg voltunk győződve róla, hogy egyik fiú másik lány. a cirmos mintás

hátsófelükről ránézésre képtelenség volt a nemüket megállapítani.termetre az egyik markáns, zömök igazi kis

kancinak nézett ki, aztán ért a meglepetés bennünket, amikor mind a kettőnek nőtt a pocija.2 hét külöbséggel 5-5

kiscicát hoztak a világra.

szóval bármi megeshet:)))

üdv-cicás-

2010. szept. 7. 10:11
 5/7 A kérdező kommentje:

uuuu a miénk is tigriscsíkos:D áááá (imádom a kiscicákat:D)

De úgy néz ki mintha kandúr lenne (alulról), csak egyre hosszabba szőre, nem tudom eldönteni, vagyis a pocak most elbizonytalanított. Ha csak meghízott volna akkor hízott volna a többi része is nem (pofi, lábak stb...)?

2010. szept. 7. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:

szia! a tigrises vagyok, valóban az a legmegbízhatóbb, ha a cicjeit kitapogatod. még a poci növekedése előtt elkezdenek duzzadni és rózsaszínüek.

üdv.

2010. szept. 7. 14:11
 7/7 A kérdező kommentje:
:( akkor csak kövér
2010. szept. 7. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!