Kinti cicáknak miből csináljak hőtartó helyet?
Figyelt kérdés
Rengeteg fedett, eső szélvédett hely van, de ők mindig a bejárati ajtó előtti nekik leteritett takarón vannak. Ez is esővédett, széltől nem teljesen, viszont nagyon hideg van, anyáék meg nem engedik őket be.
A hőtartó anyagnak szalmát olvastam, azt hol tudok venni?
Van bármi jobb anyag erre? Decathlonban nincs valani szuper hőtartós cucc? Meg ugye a föld hidegétől is kéne védeni őket
2021. dec. 21. 18:54
1/7 anonim válasza:
A szalma az egyik legjobb, Fressnapfban is találsz kis kiszerelésben, nem hiszem hogy szükséged lenne egy egész bálára, de azt amúgy rendelni lehet.
2/7 anonim válasza:
Én maradék nikecellt ragasztottam össze kis doboz szerű háznak és az nagyon jó neki mert védett és meleg is.
3/7 anonim válasza:
Lehet kapni macskáknak is kültéri cicaházat.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Hungarocell.és rongy meg egy nagy kukoricaszedő kosár az a legjobb,és felrakom a padlásra fel tudnak menni.
6/7 anonim válasza:
Szalmával kitömött kutyaháznak örülni szoktak ha szél és esővédett helyen van.
Mi a közeli kertészetben vettük a szalmát.
7/7 anonim válasza:
Mi annak idején hungarocelből csináltunk nekik.Imádták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!