Lopják a macskám?
Nem biztos, hogy ellopták. Lehet, hogy azt hitték, hogy nincs gazdája, megetették, és tettek rá nyakörvet. Talán csak jót akartak.
Ha nem akarod, hogy leléceljen, tartsd bent.
Amúgy az én cicám is átmászkált az idős szomszédbácsihoz, akiről később kiderült, hogy borjúhússal eteti :-D Hát persze, hogy oda mászkált kajálni.
Nem szóltam a bácsinak, mert a feleségét gyászolta, és nem akarta ellopni. Pusztán jól tartotta, és jól esett neki a magányos óráiban simogatni a
cicát.
Ha nem akarod hogy másnál legyen, akkor ne üzengess a nyakörvvel, kijárós macskára amúgy sem kéne nyakörvet rakni mert bárhol fenn akadhat vele.
Ne engedd ki, vedd le a nyakörvét és csatold a kapura. Akié volt majd elviheti onnan, illetve ha felkérés megmondhatod neki hogy a tiéd a macska, nem gazdátlan.
Rosszul fogalmaztam hogy ellopják.
Hogyha én is találnák egy cicát én se hagynám csak úgy ott! Csak hogy tudnám tudatni hogy van gazdája?
1998. évi XXVIII. törvény
az állatok védelméről és kíméletéről *
"5. § (1) * Az állattartó gondoskodni köteles az állat megfelelő és biztonságos elhelyezéséről, szakszerű gondozásáról, szökésének megakadályozásáról."
7. Gondoskodom a cicáról különben nem érdekelne oltásait ugyanúgy megkapta enni inni kap vitaminokat veszek neki
vettem neki füthető kutyaházat ami a garázsban van ahol ugyanúgy van fűtés
amikor hideg van akkor ott van bent 62m2 van mozogni vannak játékai fésülöm vettem neki cica ajtót a garázs ajtóra az a baj hogy nem marad meg kinti cicát nem lehet benttartani nem fog ott maradni bezárni se lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!