Milyen cicaeledel van, ami olcsóbb, de jó a minősége?
Figyelt kérdés
Elég rossz anyagi helyzetben vagyok az utóbbi hónapokban, először a saját evésemen kezdtem spórolni, de sajnos eljött a macskám ideje is.. Eddig Purina tápot kapott és Sheba alutasakosat felváltva. Valami olcsóbbra szeretnék átállni, de azért nem akarok olyat venni, amiben nincs megfelelő tápérték és tele van mindenféle szeméttel. Tudtok mondani néhány ilyet?2021. dec. 8. 12:36
11/13 anonim válasza:
Smilla szerintem is jó és talán a legolcsóbb a középkategóriások közül, amiket még tényleg lehet nyugodt szívvel adni.
Alutasakos helyett jó pl a Fressnapf Premiere konzervje. A 400 g-osból a neten a 6 db-os kiszerelés ~3 ezer Ft, ami így soknak tűnik, de ne feledd, ez majdnem 2,5 kg kaja. Nálunk egy nagytestű (7 kg-os) kandúr 3-4 napig eszi, hűtőben letakarva simán kibírja a konzerv. És nem muszáj mindennap kapnia, szóval mondjuk 6 hétig is ellehetsz egy ilyen kiszereléssel.
Vagy esetleg te is főzhetsz, farhát pl nem olyan drága és szereti a legtöbb macska.
12/13 anonim válasza:
Állatkereskedésben kimérve olcsóbbak szoktak lenni a normális tápok is. Sajnos tapasztalatból tudom, hogy megbosszulja magát, ha az ételen is spórolni kell :( mennyi a kereted? En állatpatikában szoktam venni superpremium tápot, ha jól tudom online lehet még rendelni talan pont a zooplusról. Fressnapf meg egyéb helyeken nem árulják. Mindkét cica nagyon szereti, az egyikük, akit betegen csapzottan csontsoványan fogadtunk be, szintén erőre kapott a jó kajától (persze az orvosi kezelés mellett).
13/13 anonim válasza:
A lényeg, Josera a táp és kb 2500/kg ha nem akciós. Mivel tápláló, sokáig ki szokott tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!