Milyen cicaeledel van, ami olcsóbb, de jó a minősége?
Én zooplusról concept for life tápot szoktam rendelni, most van 10+2kg akció is.
Olcsó, és egész jó.
Purina tularazott vacak, 0 taperteke van, sheba legalabb olcso, de nem tul jo. Tehat amiket eddig evett, azokban se volt nagyon hus.
Premiere es smilla tapokat nezd meg, kapjon csak tapot, alutasakosat ne, az is boven eleg es sokat tudsz sporolni rajta.
Premiere kilos ara peldaul csak 900-1000 forint (mikor mennyi), es van benne hustartalom is legalabb, ehhez kepest a purina kilos ara 2000-2700 korul van, 10-15% hustartalommal. Rettenetes atbaszas, mar bocsanat :D
Whiskas,prevital,felix, coshida (sima), sheba, gourmet gold, stb felejtos.
Akkor inkabb tenyleg hagyd el az alutasakosat, a tap is boven eleg, + neha ha van ra mod, adj neki husit, ha eppen van valami.
Az is tobbet er, mint a par % hustartalmu alutasakosak. Ne ijedj meg az aratol, 10 kilos tap 10 ezer most, de ez legalabb 4-5 honapig eleg. Ki lehet szamolni, hogy akkor havonta mennyibe is fog kerulni az etetese.
Smilla a Zoopluson. 1290 Ft/kg, de ha nagyobb kiszerelésben veszed, még olcsóbban kitudod hozni. Rosszabb anyagi helyzetben lévőknek szerintem ez az egyik legnormálisabb táp, az összetevőit nézve. Van már belőle gabonamentes változat is.
Jó... nyilván nem vetekszik a nagy prémium tápokkal, de még sem 4% hús és állati melléktermékek vannak benne, mint a Whiskasban és a szupermarketes cuccokban.
Alutasakos helyett vegyél nekik Smilla konzervet, gazdaságosabb, mint a tasakos, ha nem válogatós a macska. Az enyémek a konzerveket sajnos nem eszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!