Ezek a tápok beváltak a cicáitoknak?
Urinary csak megelőzésre, benti, ivartalan cicáknak.
A bundája egyiknek igen csapzott.
A szőrlabda meg mindkettőnél probléma, bár esznek pasztát.
Jók lesznek ezek a tápok? Nektek bevált?
#2: " érdemes megkérdezni az orvost, hogy melyik fajtát ajánlja"
Leginkább azokat, amelyeknek ő is szerződött forgalmazója. (Pl. a Royal Canin csak állatorvosok által forgalmazható változatait.)
Sajnos azok közé tartozom, akiknek a cicáinak semmilyen szuperprémiumnak mondott, magas hústartalmú, gabona mentes táp nem jött be.
Eddig a Purina One volt az, ami a legjobb volt.
Állatorvos mondta, hogy akkor már legyen a Royal, úgy, hogy ő ajánlotta eredetileg a sok Purizont, Carnilovet, RNW-t stb-t.
Köszönöm a válaszokat, várok még tapasztalatokat.
Applaws nalunk nagyon bejott, ezen kivul kuraszeruen kap lazacolajat a macska+ szoroldopasztat.
Gyonyoru szep a szore, a kaki is rendben (o hajlamos hasmenesre, de ettol a markatol barmit eszik, nincs semmi baja) ivartalanitott, de sok vizet iszik, mert itatokutat hasznalunk, igy a 8 ev alatt a vesejevel se volt soha problema.
Na pont a Purizontol és nagyon magas fehérjetartalmú tápok miatt hordtam a macskámat állandóan orvoshoz, mert mindig baja volt.
Kedvetlen volt, magába forduló, állandóan szellentett, olyan zsírós csapzott volt a szőre, mint valami kivert, igénytelen macskának.
Aztán én is átváltottam a sokak által szidott Royal Canin tápra, abból is a Savour Exigent nevűre, mivel a macskám elég finnyás, így ez vált be.
Egy ideje olyan, mintha kicserélték volna. Folyton játszana, energikus, a szőre teljesen puha és fényes, a tekintete is tisztább lett.
Szóval nem véletlenül ajánlják sok esetben a Royal tápokat az állatorvosok. Lehet nem a legjobb összetevők szerint, viszont nálam például pozitívan hatott, mióta ezzel etetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!