4 kilós kandúr macska dagadtnak számít?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 15:59
1/14 anonim válasza:
A nagy kövér macska a jó macska, lehet gyúrni gyömöszölni dagasztani.
2/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem ha arányos a testhosszúságához és szélességéhez mérten.Télen amúgy is felszednek egy kis "felesleget".
3/14 anonim válasza:
A fajtájától is függ, lehet kifejezettten kövér meg vékony is ilyen súly mellett.
Nekem volt két kandúrom - testvérek -, akik 6-6,5 kilósak voltak, de nagyon is, ezért egyáltalán nem voltak és nem látszottak kövérnek.
Meg van egy másik, aki 4 kiló és olyan, mint egy kis labda, de föleg azért, mert nagyon rövid lábai vannak.
4/14 anonim válasza:
Az látszik szerintem, hogy dagadt vagy nagy "izmos", és ezért 4 kg. De ha közepes házimacskáról van szó, a 4 kg akkor se kifejezetten sok, főleg kandúroknál.
5/14 anonim válasza:
mostani macskánk 8kg. Szerinted a tieteké kövér akkor?
6/14 anonim válasza:
Dehogy! Simán felugrik a vasoszlop tetejére a doberman elől. Láttam.
7/14 anonim válasza:
A kövérség nem a kilótól függ. Nekem a sima házi macska kandúrom 6 kiló (télen, nyáron 5), ez tartalmazza azt, hogy nagyobb is mint egy átlag kandúr, izmosabb és a bundája is komolyabb (bár ez a legkevesebb benne). Nem kövér mert nagy termetű és izomzat van rajta. Ha zsír lenne rajta többségében, na akkor lenne kövér, de akkor nem is ilyen alakja lenne mint amilyen van.
8/14 anonim válasza:
Lány cicám volt 8 kg... Nem igazán kövér, egyszerűen nagy.
9/14 anonim válasza:
Az enyém 6,5 kg, sima házimacska, és ő sem kövér. Szép darab, de magas, nyúlánk testalkatú, eloszlik rajta ez a súly.
10/14 anonim válasza:
Nekem a 4 kilós felnőtt lánymacskám csont és bőr, pont most kezdek neki étvágyjavítót adni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!