Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol tudnék ilyen cicát szerezni?

Hol tudnék ilyen cicát szerezni?

Figyelt kérdés

Eltűnt a 2 éves kandúrom:( Nagyon hiányzik már egy hete vele álmodok, de kicsit később majd szeretnék egy új cicát. (tavaszra, mert akkor több időm lesz foglalkozni vele)

szóval nézegettem cicás képeket és megtetszett egy fajta a Birman. Csak hát néztem az árát is, és nem nagyon akarnék és tudnék kiadni 50-100e Ft-ot rá. Igazából, ha tudnám hogy nem lopják el vagy nem lesz valami baja, akkor még talán idővel össze is spórolnám a pénzt, de mivel vidéki vagyok, nem tudom azt megtenni, hogy nem engedem ki az udvarba majd.

a lényeg, hogy nagyon tetszik a cica külseje, színei, az se lenne baj, ha birman és még valami keverék lenne, ha így nézne ki. tudnátok ajánlani oldalt vagy menhelyet vagy valamit, ahol ingyen vagy pár ezer forintért tudnék szerezni ILYEN KÜLSEJŰ kiscicát?

[link]

szóval a lényeg, hogy ehhez hasonló legyen a szőre színe, nem az, hogy fajtiszta legyen.

köszi!

2010. szept. 5. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
a ragdoll is hasonló és olcsóbb valamivel.
2010. szept. 5. 20:19
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Az igazi, keverék macskánál nincs jobb!

Plusz nem a külseje teszi a macskát. Ez nem egy baba, amiből csak neked tetszőt választasz.

Inkább menj el egy menhelyre, azzal legalább jót teszel.

2010. szept. 5. 20:33
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Gyönyörű cica, de ezek a macskák nagyon döjfösek, uralkodóak. A te döntésed, de én biztos hogy állatvédőktől hoznék el egy hálás cicust:)
2010. szept. 5. 20:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Ő burmai keverék, csak más színben:

[link]

2010. szept. 5. 21:11
 5/11 A kérdező kommentje:

köszi a linkeket, de tényleg ilyen színű cicát szeretnék. "sima" házimacskám is volt már sok, ezért szeretnék most valami "különlegeset".

azért kértem a segítségeteket, mert kimondottan ilyen színű cica kell, házimacskát tudok én is szerezni akármelyik szomszédtól majd.

2010. szept. 5. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen eldöntötted hogy ilyen színű cicát szeretnél, akkor nincs mit tenni, háziban nem fogsz ilyet találni. Én macskatenyésztő vagyok ezért már nagyjából értek a dologhoz igaz én Maine Coonokkal foglalkozok. Ez a szín amit te kiválasztottál ez a "fóka" szín. Van sziámiban amit elég olcsón tudsz venni, igaz attól függ hogy honnan veszed, de a másik pedig ha jól tudom, amit te kinéztél az a hosszú szőrű sziámi, a birman. Azt kell eldöntened hogy ezt a színt rövid vagy hosszú szőrűben szeretnéd. Ja meg persze hogy lányt vagy fiút igaz én lányt javasolnék mert az kevésbé szökős cica.
2010. szept. 6. 16:19
 7/11 anonim ***** válasza:
16:19-es vagyok na megnéztem a rövid szőrű az a fóka sziámi, a közepesen hosszú szőrű az a birman, és a nagyon hosszú szőrű az a himalája perzsa. Mindjárt mutatok egy két olcsóbbat.
2010. szept. 6. 16:22
 8/11 anonim ***** válasza:
látom a linkek törölve lettek :S a gazdátlan állatok ajánlgatása trágár volt, vagy reklámnak minősül ? :S
2010. szept. 6. 16:26
 9/11 anonim ***** válasza:

16:22-es vagyok megnéztem expressen beírtam hogy sziámi ingyen ajándékba elvihető na ennél olcsóbban tuti hogy nem fogsz találni ;) Ha tényleg fajtatiszta sziámi akkor az fókabarna színű, olyan amit kinéztél :) Sok szerencsét :)

[link]

Ha esetleg elvitték már volna vagy akármi itt mindig megnézheted nagyon olcsón is vannak de sziámit akár milyen menhelyen is találsz ingyen elvihetőt ;)

2010. szept. 6. 16:27
 10/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítséget!

a linkeket nem én töröltettem, engem is meglepett, hogy nincsenek itt.

azért gondoltam, hogy esetleg találok "félbirman" cicát, ami így néz ki, mert az előző cicám is házimacska volt, de [link] így nézett ki, csak kicsit más volt a pofija. őt egy ismerőstől hoztam ingyen.

szóval ezért gondoltam, hogy esetleg találok birman kinézetűt akkor is, ha nem birman (vagy sziámi):D

de még egyszer köszi!

2010. szept. 6. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!